Nenechte nás řvát o pomoc !!

Nenechte nás řvát o pomoc !!

Charitativní akce ve prospěch pražské ZOO - Nenechte nás řvát o pomoc !!


Nové nákupní a zábavní centrum Metropole Zličín, Rádio City a Nadace Terezy Maxové společně uspořádali charitativní akci ve prospěch pražské ZOO s názvem NENECHTE NÁS ŘVÁT O POMOC.

Od 29. října 2002 do dnešního dne si tak kdokoliv, kdo bude chtít i svým dílem přispět k obnově povodněmi poškozené pražské ZOO, mohl v Metropoli Zličín zakoupit obrázek se zvířecími motivy, které malovaly děti z dětských domovů spadajících pod patronát Nadace Terezy Maxové. Kreseb bylo pro tuto příležitost zatím připraveno celkem 1960 kusů. Největší počet obrázků zaslaly děti z dětských domovů: Česká Kamenice, Dlažkovice a Mariánské Lázně – Úšovice.

K závěrečnému dni této jedinečné charitativní akce je v Metropoli Zličín dnes od 14:00 hodin připraven zajímavý kulturní program s moderátory rádia City, soutěžemi pro děti, skupinou New Golden Kids a zvířecím překvapením - živým tygrem. V rámci tohoto zábavního programu budou všechny soustředěné finanční prostředky akce NENECHTE NÁS ŘVÁT O POMOC předány zástupcům pražské ZOO.

zdroj: Best Communications Group Prague

Doporučujeme

Články odjinud