Neplodný pár počal ve spánku

Neplodný pár počal ve spánku

Sexsomnie je onemocnění, při němž člověk vykonává pohlavní styk při spánku a po probuzení si nic nepamatuje. Sexsomnií trpí také Ryan Harris z Basingstoke na jihu Anglie. Zaplať pánbů, protože díky své zvláštní poruše počal dítě. Přirozenou cestou se o to s manželkou snažil bez úspěchu rok a půl a už se přihlásil do programu léčby neplodnosti.

Než se však s Dee skutečně začali léčit a pokoušet o umělé oplodnění, Ryan měl jeden ze svých sexsomniackých záchvatů a s manželkou Dee souložil ve spánku. Té noci počali chlapce. Oba jsou nesmírně šťastní, ačkoli Ryan si akt zplození dítěte nepamatuje.

„Musela jsem si kvůli lékařům vést záznamy, kdy jsme měli sex. Když jsem se podívala zpět, bylo jasné, že jsem počala tu noc, kdy jsme měli sex ve spánku, jak tomu říkáme, já jsem při tom částečně vzbuzená, ale Ryan je naprosto mimo,“ svěřila Dee Harrisová britskému listu The Sun.

Ryan dlouho o své poruše nevěděl, protože soulož ve spánku si nikdy nepamatuje. „Když se to stalo poprvé, druhý den ráno jsem mu poslala smsku: ‚Poslední noc to bylo úžasné.‘ On mi odepsal, že vůbec netuší, o čem mluvím. Nepamatuje si nic, ale ten sex ve spánku je mnohem intenzivnější,“ dodala Dee z Basingstoke v hrabství Hampshire.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud