Nesnesitelně kruté líčení

Nesnesitelně kruté líčení

Hollywoodské hvězdy vypadají skvěle na plátně i mimo něj. Úzkostlivě pečují o svůj vzhled, make-up, vlasy i oblečení nesmějí mít žádnou chybičku. Kamera i diváci jsou totiž neúprosní. Podívejme se do zákulisí, co musí odstoupit slavná herečka Catherine Zeta-Jones, než vyjde na „plac“.

Ve svém nejnovějším filmu Nesnesitelná krutost hraje Catherine Marylin Rexrothovou, ženu, která svým šarmem okouzluje muže, vdá se za ně a pak jim při rozvodu připraví pořádné peklo a doslova je „oškube“ o majetek. Přirozeně se stará o svůj vzhled, který jí pomáhá. „Nikdy ji neuvidíte neupravenou,“ říká kadeřnice Karyn Huston. „Chtěla jsem, aby vypadala stylově a kultivovaně, ale ne módně. Proto jsem zvolila dlouhé, rovné vlasy.“

Vlasy

Karyn Huston nejdříve aplikovala na umyté vlasy kondicionér Kérastase Nutri-Liss Instant Smoothing Treatment a postříkala je sérem na zvětšení objemu vlasů. Pro ještě větší objem účesu natočila vlasy na elektrické natáčky, po 20 minutách je ještě vyrovnala žehličkou na vlasy.

Pleť

Vizážistka Cindy Jane Williams použila líčidla značky Elizabeth Arden - Catherine Zeta-Jones je tváří této kosmetiky. Houbičkou nanesla podklad Flawless Finish Bare Perfection v odstínu Bisque. Na tváře štětcem aplikovala zdravíčko Pink Coral a pro zvýraznění kontur obličeje ještě tvářenku v odstínu Terrarose.

Oči

Obočí má Catherine upraveno tužkou v odstínu Sable a pod ním oční stín Blossom na jeho zvýraznění. Podél horních řas použila vizážistka tmavý oční stín Plumsmoke, ten nanesla také do poloviny dolních řas. Poté olemovala oči tužkou Smoky Eyes v barvě Mulberry. Celé líčení očí zakončila dvěma vrstvami řasenky Two-Brush v odstínu Exactly Black.

Rty

Hvězdné rty nejprve maskérka připravila na další líčení tenkou vrstvou make-upu v odstínu Bisque. Poté nakreslila kontury a rty vyplnila tužkou Smooth Line v odstínu Blush. Nakonec štětečkem nanesla rtěnku Color Intrique v odstínu Satine.


Nesnesitelná krutost

Nesnesitelná krutost je příběh Milese Masseyho, velice úspěšného prominentního rozvodového advokáta z Los Angeles. Setkání se zatím-manželkou jeho klienta Marylin Rexrothovou, která se rozvodem snaží získat finanční nezávislost, se pro něho stane novou výzvou. Po procesu, ve kterém se mu opět podaří prokázat svou kvalitu a Marylin Rexrothovou doslova zruinuje, se však neočekávaně sám zaplete do její rozvodové hry.

Vedle Catherine Zeta-Jones se ve filmu objeví celá řada hvězd – George Clooney, Billy Bob Thorton, Geoffrey Rush a další známé tváře. Tato romantická komedie rozhodně stojí za vidění.

Fotogalerie

autor: Simona foto: Universal Pictures

Doporučujeme

Články odjinud