Nestačí Vám káva ?

Pracujete nebo se učíte a pijete jeden šálek kávy za druhým a stejně to nestačí. Poradíme Vám jak na to.

Nestačí Vám káva ?

Pracujete nebo se učíte a pijete jeden šálek kávy za druhým a stejně to nestačí. Poradíme Vám jak na to. Velké množství kávy Vám rozhodně nepomůže. Kofein v kávě obsažený se poměrně rychle vstřebá a navíc vám káva nedodá další potřebné látky pro oddálení únavy.
V lékárnách můžete zakoupit za cca 70,- Kč přípravek CAFFIT, který vám pomůže náročné období překonat. Nejen, že obsahuje kofein, ale také další komplex účinných látek, které Vám pomohou překonat únavu. Dostatečný obsah hořčíku a zinku má blahodárný vliv na nervovou činnost a snižuje riziko stresu. Extrakt z eleutherococcu  harmonizuje všechny tělesné funkce, zvyšuje aktivitu a oddaluje únavu. Ťčinnost preparátu je ještě podtržena obsahem 11 vitamínů, z nichž např. provitamín A (B - karoten) podporuje správnou funkci zraku.
CAFFIT s obsahem euletherococcu, zvyšuje schopnost mimosmyslového vnímání a jakožto prostředek k oddálení noční únavy a k zostření vnímání je cenný pro řidiče, manažery, studující a osoby s vysokou psychickou zátěží.
Jedno balení obsahuje 40 tablet, doporučená denní dávka je individuální, neměla by přesáhnout 15 tablet.
Caffit je dobrý pro překonání krátkodobé zátěže, není ale vhodný pro dlouhodobé užívání. Nevhodný je také pro kardiaky, těhotné ženy a děti.

Doporučujeme

Články odjinud