Neteř Julie Roberts zatkli za zmlácení přítele

Neteř Julie Roberts zatkli za zmlácení přítele

Dvaadvacetiletá herečka Emma Roberts – neteř slavné Julie Roberts – skončila za mřížemi za fyzické napadení. Zmlátit a pokousat měla svého partnera Evana Peterse. O čtyři roky starší herec sice sám policii nezavolal, ale aktivní byli sousedé na hotelovém pokoji. Policie si pak pro mladou rebelku přijela a na několik hodin ji poslala do vazby.

Montrealská policie herečku nakonec propustila bez postihu, protože Peters obvinění stáhl a spokojil se s napomenutím partnerky.

K incidentu mělo dojít 7. července nad ránem v montrealském hotelu. Evan prý skončil s krvácejícím nosem a kousnutím na paži. Emma ho praštila do nosu a pokousala. Dvojice se začala mydlit na pokoji a hluk vyděsil sousedy, kteří zavolali policii.

„Oba dva byli na vině stejně, mlátili do sebe jako do pytlů. Ale protože policie viděla Evana s krvácejícím nosem, zatímco Emma neměla na těle žádné na první pohled patrné rány, zatkla a odvezla právě ji. Evan později odmítl podat trestní oznámení a Emmu nakonec z vazby propustili,“ cituje magazín TMZ zdroj blízký Robertsové.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud