Netušila jsem, že tanec bude tak těžký, přiznala Jitka Čvančarová

Netušila jsem, že tanec bude tak těžký, přiznala Jitka Čvančarová

Herečka Jitka Čvančarová (32) opustila se svým partnerem Lukášem Hojdanem soutěž StarDance... když hvězdy tančí. Přestože je tanec její vášní, čekala, že to bude trochu jednodušší.

Když jí v lednu zavolal dramaturg Jan Potměšil a navrhl jí, aby šla do soutěže, měla Jitka Čvančarová obrovskou radost.

"Byla jsem tehdy na dovolené v Bangkoku a v té euforii jsem samozřejmě řekla, že to hned beru. Ale nečekala jsem, že to bude tak těžké," svěřila se herečka.

Teprve po pár hodinách prý začala mít pochybnosti, zda se do toho má vůbec pustit.

"Přepadly mě racionální úvahy, že budu muset na poměrně dlouhou dobu omezit některé akce. Přemýšlela jsem, jestli budu vůbec schopná omezit divadlo, natáčení, a nějakým způsobem se přizpůsobit. Bylo to hrozně složité, dát produkčně všechno dohromady," postěžovala si.

Až do účinkování v soutěži prý neměla s profesionálním tancem žádné zkušenosti. Porota jí často vytýkala, že má pomalé nohy a nestíhá. Vaz jí definitivně zlomila vášnivá samba, za kterou ji sice porotci pochválili, ale diváci poslali domů.

"Jediné, co jsem kdy v životě absolvovala, byly v šestnácti letech taneční. A když jsem studovala herectví, měli jsme základy moderního a jazzového tance. Jenže to je něco úplně jiného než tohle. Ale líbilo se mi to a věřím, že si s Lukášem ještě zatancujeme. Naše jediná ambice byla neudělat ostudu. A to se snad povedlo," řekla Čvančarová nadšeně.


 


ČTĚTE TAKÉ:
Outfit ve stylu Gossip Girl!








 


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud