Neuvěřitelná nabídka – časopis Moje zdraví s obrovskou slevou a dárkem

Neuvěřitelná nabídka – časopis Moje zdraví s obrovskou slevou a dárkem

Od středy probíhá dvoudenní akce na webu Slevomat.cz. Nabízí se zde roční předplatné časopisu Moje zdraví. Jako bonus můžete vybírat mezi hodnotnými knihami - 1000 geniální soch, Milníky civilizace, Hrdinové a hrdinky letectví.

Za neuvěřitelných 375 Kč získáte roční předplatné se slevou 30 % a dárek v hodnotě až 849 Kč

www.slevomat.cz

Časopis MOJE ZDRAVÍ srozumitelnou a zároveň odborně garantovanou formou přibližuje čtenářům jednotlivé zdravotní problémy, přičemž největší důraz klade na možnosti prevence. Seznamuje s novinkami ze světa medicíny, prezentuje jednotlivé volně prodejné léky i možnosti přírodní léčby. Ve vyhrazených rubrikách se zaměřuje na nejrůznější zdravotní obtíže a přináší kvalifikované informace o nejčastějších zdravotních problémech ve všech generacích. Články se zabývají i rodinnými vztahy. V časopise nechybějí odpovědi na diskutované otázky zdravé výživy a další tematické seriály. Rozptýlení nabízí v podobě rozhovorů s populárními osobnostmi, rubriky „Dva lékaři v rodině“ a „Na kus řeči“ nahlíží i do soukromí významných odborníků z oblasti medicíny. Nechybí ani oblíbené kvízy, křížovky a recepty pro zdraví.

MOJE ZDRAVÍ čtou čtenáři od středního do vyššího věku, kteří cíleně pečují o své zdraví; jedná se zejména o ženy. Oslovuje klienty lékáren, osoby sledující vývoj a trendy v oblasti péče o tělo a zdraví. Čtenáři mají zdravý a aktivní životní styl. Rádi nakupují kvalitní zboží a inspirují se v časopise.

Doporučujeme

Články odjinud