Nevěrnice v showbyznysu: Slavné ženy a jejich aférky

Nevěrnice v showbyznysu: Slavné ženy a jejich aférky

Nevěra mužů je celkem běžná věc a píše se o ní neustále. I ženy jsou ale schopné aférek, a pokud jsou slavné, tím spíš se na ně provalí. Které ženské hvězdy mají za sebou milostný románek a nevěru?

Meg Ryan

Herečka Meg Ryan klame tělem. Modrooká blondýnka vypadá jak nevinný andílek, realita je ale trochu jiná. Ještě když byla vdaná za Dennise Qaida, odskočila si do postele k další hollywoodské ikoně, herci Russellovi Croweovi. V té době spolu totiž natáčeli film Zkouška života, a tak přeskočila jiskra. Navíc manželstvá Meg a Dennise bylo v té době v krizi a nakonec se po devíti letech stejně rozpadlo.

Pokračování 2 / 6

Aňa Geislerová

Nevěra se netýká jenom Hollywoodu, i český showbyznys o tom ví své. Před několika lety otřásala médii aférka herečky Ani Geislerové, která si užívala se svým milencem Martinem Shenarem. Chvíli to dokonce vypadalo na rozvod s manželem Zdeňkem Janáčkem, se kterým má dvě děti, nakonec ji ale zamilovanost do Shenara opustila a ona se vrátila k Janáčkovi. A ten ji vzal zpět i přesto, že byla už v té době se svým milencem těhotná.

Pokračování 3 / 6

Angelina Jolie

Nejsledovanější pár Hollywoodu Brad Pitt a Angelina Jolie si také prošli nevěrou. Jak známo, Pitt kvůli krásné Jolie opustil svoji tehdejší manželku Jennifer Aniston, svatá ale nebyla ani Angelina. Během vztahu s Pittem totiž stihla románek s dalším neodolatelným hercem Johnnym Deppem, když spolu natáčeli film Cizinec. Pár tehdy aféru ustál, nakonec se ale manželství stejně rozpadlo. Jejich rozchod je žhavým tématem pro média dodnes.

Pokračování 4 / 6

Taťána Vilhelmová

Taťána Vilhelmová a Aňa Geislerová jsou nejlepší kamarádky v dobrém i zlém. A tak se nevěra nevyhnula ani Táně. Ta zacílila na mladého zajíčka Vojtu Dyka, který je o sedm let mladší než ona, a nakonec z toho byla láska jako trám. Vilhelmová opustila svého tehdejšího manžela Pavla Čecháka a s Dykem vede spokojený život. Z prvního manželství má Vilhelmová dva syny, s Dykem si pořídila syna Aloise.

Pokračování 5 / 6

Kristen Stewart

Hvězda trilogie Twilight, herečka Kristen Stewart se při natáčení zamilovala do svého upírského kolegy Roberta Pattinsona. Herečka ale nevydržela být věrná a své lásce zahnula s režisérem Rupertem Sandersem. Nevěru odhalila média a Kristen se kála ze svých hříchů. Pattinson jí nakonec odpustil, vztah ale nakonec stejně skončil a herečka nyní dává přednost ženám.

Pokračování 6 / 6

Agáta Prachařová

Těhotná Agáta Prachařová si ohledně nevěry užila také svoje. Když na ni praskla údajná nevěra s fotografem Derreckem Hardem, nenechal na ní bulvár nit suchou a Agáta se musela svěřit do rukou specialistů. Byla v té době totiž už těhotná a když se začalo spekulovat o tom, čí že je vlastně dítě, které čeká, celou situaci psychicky nezvládala. Její manžel Jakub Prachař se k aféře nevyjadřoval, ale hrozící rozvod se nakonec nekonal. Manželé jsou stále spolu a těší se na miminko.

Doporučujeme

Články odjinud