Nevíte, kde se kulinářsky inspirovat? My vám poradíme

Nevíte, kde se kulinářsky inspirovat? My vám poradíme

Rádi vaříte, ale inspirace nepřichází? Nechcete listovat kuchařkou a zdlouhavě vybírat, co dnes uvaříte? Zkuste web Recepty.cz.

Na webu Recepty.cz pro Vás máme připraveno přes 22 000 receptů spolu s fotkami, videi, postupy a komentáři od ostatních kuchařů. Recepty lze podrobně vyhledávat dle mnoha kritérií a požadavků. Máte doma pouze omezený výběr ingrediencí a nechce se Vám jít nakupovat? Zadejte ingredience do našeho vyhledávače a ten najde pouze recepty, do jejichž přípravy se rovnou můžete pustit.

Zajímají Vás jiné světové kuchyně? Není problém vyhledávat recept dle jednotlivých států. Jste doma sami, ale recept je psán pro více osob? Pomocí interaktivního náhledu receptu snadno upravíte množství surovin pro určitý počet osob.

Důležité jsou také reference a zkušenosti od ostatních uživatelů, které najdete pod každým receptem. Své oblíbené a vyzkoušené recepty můžete ukládat do své kuchařky. Součástí webu jsou také pravidelné články z gastronomie, s návody "Jak na to", které vycházejí v magazínu F.O.O.D.

Recepty.cz můžete používat ve verzi pro iPhone a iPad, a díky nim mít kuchařku přímo v kuchyni.


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud