Nevlastní dceru Angeliny Jolie odsoudili na 25 let za zabití nemluvněte

Nevlastní dceru Angeliny Jolie odsoudili na 25 let za zabití nemluvněte

Amanda Brumfieldová (32), dcera herce Billyho Boba Thorntona (56) a dříve nevlastní dcera Angeliny Jolieové (36), byla odsouzena ke dvaceti letům za mřížemi za zabití roční dcerky nejlepší kamarádky.

Amanda, dcera Thorntona z prvního manželství s Melissou Parishovou, byla shledána vinnou ze zabití s přitěžujícími okolnostmi v případě smrti ročního dítěte.

Malá Olivia Madison Garciová zemřela v roce 2008 na nitrolebeční krvácení v době, kdy ji měla mladá žena na starosti. Brumfieldová sice tvrdila, že Olivia vypadla z ohrádky, ale žalobě se podařilo prokázat, že žádný pád z podobné výšky nemohl mít za důsledek deseticentimetrovou frakturu lebky, kterou dívenka utrpěla.

Přátelé odsouzené sdělili reportérům RadarOnline.com, že se Amanda - které se podařilo vyhnout se odsouzení za vraždu a těžké ublížení na zdraví - chce odvolat.

Billy Bob, který byl pětkrát ženatý a má čtyři děti se třemi různými ženami, se s dcerou nestýká. Nevyrůstala s ním a nestýkala se s ním až do roku 2005, kdy se začali občas vídat. O svém vztahu k ní tehdy řekl:

"Nevyrostla se mnou a léta jsme si byli v podstatě cizí. Ale po letech jsme se začali vídat a je to opravdu fajn."

Po Amandině zatčení však hercův mluvčí jen stroze prohlásil, že se Thornton "už delší dobu s dcerou nestýká".


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud