New York: Nákupní ráj

New York: Nákupní ráj

Do centra nákupů v nejlidnatějším městě Spojených států se vrhněte na proslulé Třicáté čtvrté. První zastávkou, kterou byste neměla minout, je Victoria’s Secret.







Teprve poté zamiřte vzhůru do oddělení kabelek, kosmetiky, dámské i pánské módy, šperků, hodinek nebo vybavení domácnosti a v pauze k pravému americkému Big Coffee, samozřejmě s sebou. Pak můžete pokračovat stále jižněji do dalšího obchodního domu - DSW.

Nabízejí tu loňské kolekce světoznámých návrhářů za desetinu původní ceny. Nebojte se slova „loňské“, kolekce, které jsou k sehnání u nás, jsou většinou ještě starší. Další zastávkou je jižní cíp Manhattanu a další obrovský outlet - Century 21.

V několika patrech mají oblečení všech stylů a ceny značkových džínsů se pohybují okolo 25 dolarů. Nejsou to sice zrovna návrhářské skvosty, ale máte záruku, že kupujete kvalitní moderní konfekci.

Není nutné vybírat pouze oblečení: je tu i Virgin, megastore hudby s největší prodejní plochou na světě. Vyplatí se také schovat si v kufru místo na kosmetiku a drogerii, opět za ceny o polovinu až dvě třetiny nižší než u nás.



„Další zajímavé články najdete v aktuálním čísle časopisu Juicy.„

Zdroj: Eva Rýznerová

Doporučujeme

Články odjinud