Newyorská firma prosperuje v novém oboru: zahlazuje stopy po nevěře

Newyorská firma prosperuje v novém oboru: zahlazuje stopy po nevěře

Ekonomicky těžké časy dolehly i na Newyorčany chtivé záletů. Zatímco donedávna si pro nevěrný sex s milenkami a milenci pronajímali hotely, teď jsou všechny ubytovny na Manhattanu příliš drahé. A tak si podvodníci a podvodnice vodí amanty a amantky přímo domů. Jenže pak je potřeba zahladit stopy. A s tím jim pomáhají úklidové firmy. Těm tak kvete byznys.

Za úklid totiž nevěrný člověk zaplatí mnohem méně než za pokoj v hotelu. Profesionální čističi interiérů však zahladí stopy – pach po cizím parfému, vlasy a otisky prstů či rtěnky. Takže záletník či záletnice se nemusejí obávat, že jejich protějšek po příchodu domů na něco přijde.

Jednou ze společností, která na nevěře provozované doma začala vydělávat, je Little Elves. „Lidé vědí, že partneři zkontrolují vše, zda nejsou cizí vlasy na podlaze, ve sprše, ve vaně, zda tam není nikde otisk rtěnky, jakákoli známka toho, že se něco na místě událo,“ uvedl mluvčí společnosti pro list New York Post.

Kompletní zahlazení stop neboli úklid po sexu s milenci vyjde na padesát dolarů – asi tisíc korun. To je ale mnohonásobně méně než cena pokoje v průměrném hotelu na Manhattanu. Navíc společnost Little Elves přijede kdykoli během dne na zavolání, do několika minut a úklid provede velmi diskrétně.

Doporučujeme

Články odjinud