Nezažila jste vaginální orgasmus díky bodu G? Pak možná děláte tyto chyby

Nezažila jste vaginální orgasmus díky bodu G? Pak možná děláte tyto chyby

Prožít orgasmus drážděním bodu G touží téměř každá žena, ne všem se to ale podaří. Neznamená to však, že toho nejsou schopné, možná jen dělají některé z následujících chyb. Nedopouštíte se jich také?

Špatně hledáte

Pro ty z vás, které ještě nikdy o stimulaci bodu G nepřemýšlely a ani ho nikdy nehledaly nebo si o tom nic nečetly, je důležité zopakovat, jak ho najít. Když ležíte na zádech, nejdete ho na vrchní straně vaginy směrem k bříšku jen pár centimetrů za vaginálním vchodem. Je to u každé ženy jiné, ale v podstatě je to část tkáně, která je velká asi jako mince a má hrubší strukturu. Pokud budete vzrušená, zvětšuje se a nabývá na objemu, jakoby se nalévá krví, a je tím pádem citlivější. Instruujte svého partnera, aby vám s hledáním pomohl, protože bude mít snazší přístup.

Jak prožít intenzivnější orgasmus? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Nevhodné dráždění

Soustavným drážděním bodu G, které ovšem potřebuje čas, většinou permanentně se opakující pohyb a stejný tlak, dochází k velmi hlubokému orgasmu. Tento prožitek se liší od orgasmu, který vznikne drážděním klitorisu. Dráždit lze během penetrace penisem nebo cíleně prsty. Na prsty ovšem pozor, nesmí být používána moc velká síla. Opět zapojte do hry partnera, pomůže vám se vzrušením i se samotným drážděním.

Pokračování 3 / 5

Zadržujete pocit na čurání

V oblasti pánevního dna jsou svaly, které nám pomáhají udržet moč. Pokud nejsou dostatečně silné, dochází k inkontinenci. Tyto svaly musí být v relaxační poloze, tedy nezaťaté, abyste byla dostatečně uvolněná a stimulace bodu G vedla k orgasmu. Pokud budete mít svaly zatnuté, těžko se vám to povede. Pokud váš partner při stimulaci prsty moc tlačí na tohle citlivé místečko, může to být až nepříjemné a pocity na močení k tomu patří. To vám signalizuje, že se musíte uvolnit a partner musí trochu ubrat tlak, aby vše pokračovalo tak, jak má.

Pokračování 4 / 5

Nemáte trpělivost

Ne každá žena je schopna orgasmu prostřednictvím bodu G dosáhnout. Má se ale za to, že je častým důvodem právě netrpělivost. Než si osvojíte návyky, jak takového orgasmu dosáhnout, může to chvíli trvat a rozhodně se to nemusí povést napoprvé. Postarejte se o to, aby váš partner byl dostatečně informovaný a počítal s tím, že napoprvé mu to možná dá dost práce, ale výsledek bude stát za to. Vy se naopak přestaňte soustředit na to, jestli to partnera baví, nebo ne, a naprosto se uvolněte. Jedině tak můžete dosáhnout cíle.

Pokračování 5 / 5

Zbytečné předsudky

Vše je jednou poprvé a to přináší nové pocity a pro mnoho z nás jsou takové věci trochu hrůzu nahánějící. Bojíme se, že ztratíme kontrolu, že se stane nějaký trapas. Tohle všechno musíte dostat z hlavy. Je totiž fakt, že drážděním bodu G dochází v mnoha případech k mokrým orgasmům. Je to zcela běžná věc, nemusíte se za ni stydět a muži to většinou milují.

Doporučujeme

Články odjinud