Nicolase Cage okrádá vlastní ochranka

Nicolase Cage okrádá vlastní ochranka

Bývalý tělesný strážce herce Nicolase Cage se bude před soudem zodpovídat za krádež majetku ve výši 232 tisíc amerických dolarů, o které připravil svého slavného klienta.

Nicolase Cage okrádá vlastní ochranka

Bývalý tělesný strážce herce Nicolase Cage se bude před soudem zodpovídat za krádež majetku ve výši 232 tisíc amerických dolarů, o které připravil svého slavného klienta. První výslech Ralfa Kellyho proběhne u Nejvyššího soudu v Los Angeles 24. května.

Proti bodyguardovi vznesl soudce obvinění z krádeže několika náramkových hodinek, značného množství značkového alkoholu a části sbírky klasických komiksů.
Nicolas Cage, vlastním jménem Coppola (slavný režisér mafiánských filmů je jeho pravým strýčkem), začal komiksy sbírat už v dětství. V dospělosti hercův koníček přerostl ve vášeň. I svůj umělecký pseudonym si Cage si zvolil podle oblíbeného komiksového hrdiny Lucka Cage.
Z šetření zatím vyplývá, že se Kellymu už podařilo většinu nakradeného majetku úspěšně rozprodat. Soudně byl zcizený majetek ohodnocen na částku 232 tisíc dolarů. Cageovi se zatím podařilo získat zpět pouze jedny náramkové hodinky.
V poslední době se Nicolasi Cageovi lepí smůla na paty. Už poněkolikáté se stal obětí lidí, kteří se jej snaží připravit o majetek. Zdaleka ne vždy jde přitom o krádež za účelem obohacení. Jak už informovala agentura Plus, přišel Nicolas Cage během loňských vánočních svátků o své oblíbené Porsche, vůz policisté později nalezli na dně jezera. Policie tehdy dospěla k názoru, že v tomto případě šlo spíše o pomstu než krádež.(Plus)

Doporučujeme

Články odjinud