Nicole Kidman v roce 1983, když jí bylo 16

Nicole Kidman v roce 1983, když jí bylo 16

Nicole Kidman v roce 2001
Nicole Kidman v roce 2003
Nicole Kidman v roce 2004
Nicole Kidman v roce 2015
9
Fotogalerie

Nicole Kidman slaví 50! Tady jsou triky, díky kterým vypadá na třicet

Život není spravedlivý! Když Nicole Kidman stála frontu na mládí, dostala dvakrát přidáno. Nechce se věřit, že této ženě je právě padesát. Kidman však vypadá báječně nejen díky genům, ale i díky přísné životosprávě, a pak také díky několika účinným trikům.

Hvězda první velikosti

Nicole Kidman patří do naprosté herecké extratřídy. Na špici se drží díky své hereckému umu, ale i díky své kráse. Úspěšná v práci, ale v osobním životě si Nicole prošla nejedním trápením. Přesto si tato australská herečka udržuje neustálou noblesu. Podívejte se s námi, jaké zbraně patří do jejího arzenálu.

Když se v seriálu Sedmilhářky objevila devětačtyřicetiletá Nicole nahá, všem spadla čelist. Za tohle tělo a tvář by se nemusely stydět ani o dvacet let mladší holky. I když hollywoodské krásce pomáhají k dokonalosti zástupy vizážistů, kosmetiček, vlasových mágů, plastických chirurgů i spousty nejnovějších kosmetických lahůdek, existují triky, které pomůžou vypadat o dvacet let mladší i vám. A nemusíte za ně utratit celou výplatu. Čtěte dál, jak na to, a podívejte se na fotografie, které dokazují, že Nicole prakticky nestárne.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 8

Pleť jako z alabastru

Nicole Kidman sice dostala alabastrovou pleť do vínku jako genetickou výbavu, ale i ona se o ni stará. Aby světlá pleť, která je extrémně citlivá na sluníčko, zbytečně nestárla, měla byste ji chránit všemi způsoby. „Nikdy bych nevyšla ven, aniž bych se natřela krémem na opalování. Jedině tak si můžu udržet kůži bez vrásek a porcelánovou pleť. Mažu se vždy tím nejvyšším faktorem,“ prozrazuje herečka.

Zkontrolujte, jestli váš krém a make-up obsahují ochranné faktory, a naučte se nevycházet bez ochranné vrstvy ven. Sluneční paprsky jsou sice fajn, ale právě ony nejvíc urychlují stárnutí. Zničenou pokožku byste už nikdy nevrátila do původního stavu.

Pokračování 3 / 8

Dokonale čisté póry

Každá z nás si chce udržet pleť svěží a napjatou, proto ji ale musí dokonale čistit. Nicole nikdy nejde spát neodlíčená, protože ví, že jeden takový kosmetický hřích jí přidá několik let navíc. Všechny odbornice na krásu vám řeknou, že nejlepší je udělat si z ranního a večerního čištění pleti pravidelný rituál, stejně jako třeba z čištění zubů. Jak na to?

Budete potřebovat micelární vodu, pleťové mléko a odličovací tamponky. Pomocí prstů naneste na pleť mléko nebo gel, rozetřete je po obličeji a stáhněte čisticími tamponky. Pak na nový tampon naneste micelární vodu a celý obličej znovu otřete. Tamponky měňte tak dlouho, až budou čisté. Opakujte ráno i večer.

Pokračování 4 / 8

Vodní tajemství

Tohle je nejlevnější, nejbanálnější, ale zároveň nejúčinnější trik všech modelek, hereček, zpěvaček a celebrit, které chtějí vypadat krásně. Všechny bez rozdílu totiž pijí vodu. A ve velkém. Díky tomu pročišťují organismus, což se vždycky projeví i na pokožce, která je díky tekutinám hydratovaná a mladistvá.

Oživující efekt má dlouhodobý pitný režim i na kvalitu vlasů. O tom ví Nicole své. Vodu ale dopřejte své kůži i zvenku pomocí hydratačních krémů, které se nanášejí na vyčištěnou pleť. Nechte je dělat malé zázraky.

Podívejte se, jak najít rtěnku, která drží:

Pokračování 5 / 8

Skalpel, prosím

Většina celebrit si nevystačí jen s úpravou životního stylu a kosmetickými novinkami, ale využívají i umění plastických chirurgů. Pokud to se zákroky nepřeženou, vypadají přirozeně i po botoxu nebo liftingu. Ano, plastická chirurgie umí zázraky, ale platí u ní pravidlo, že méně je někdy více. Nicole přiznala botox, ale říká se, že to rozhodně není její jediný pokus, jak pomocí moderní medicíny zastavit stárnutí. „Na plastické operaci jsem nebyla, bohužel jsem ale zkusila botox. Už jsem toho nechala a teď zas můžu hýbat tváří. Můj obličej je bez jakéhokoliv zásahu. Místo toho používám krémy, nekouřím a starám se o sebe,“ tvrdí herečka. Prsa, která ukázala v seriálu Sedmilhářky, sice na dálku křičí "nás měl v parádě specialista!", ale třeba se pleteme.

Pokračování 6 / 8

Vlasy v tónu

Sexy herečka si na svých vlnitých hustých vlasech zakládá a pečuje o ně s láskou a něhou. Barvit i zastřihávat si je nechává jen od profesionálů, kteří používají šetrné přípravky, zastřihují jí konečky, doporučují vlasové kúry. Doma Nicole používá přírodní prostředky v barvě vlasů. Když má ohnivé období, oplachuje si rudou hřívu brusinkovou šťávou, na blond variantu prý používá šťávu z bílých hroznů.

Pokračování 7 / 8

Smažák je tabu

Co se jejího jídelníčku týče, Nicole Kidman jí zásadně všechno v bio kvalitě a jako čert kříži se vyhýbá smaženým jídlům. Ta totiž obsahují látku zvanou akrylamid, která je ve vysokých dávkách škodlivá. „Jíst často tyto potraviny je něco podobného jako kouřit cigarety. Čím víc toho sníte, tím větší máte pravděpodobnost, že vás skolí nemoc,“ říká herečka, která si místo řízku dá radši čerstvou brokolici, celozrnné pečivo, bílé maso a zeleninu. Ví totiž, že zdravotní stav se dřív nebo později odrazí i na tom, jak vypadáte.

Pokračování 8 / 8

Nehubnout, netloustnout

Váhové výkyvy mohou zničit vaši letitou snahu vypadat dobře. Pleti škodí špatný jídelníček, ale i dramatické diety. Podobné je to s vlasy, které při nezdravém životním stylu padají jako jehličí z vánočního stromku. I to je důvod, proč herečka každé nabrané kilo okamžitě shodí dřív, než se jí tloustnutí vymkne z rukou. Ve formě se udržuje i díky plavání, běhu a pravidelnému kardio cvičení.

Doporučujeme

Články odjinud