Nicole Kidmanová propadla józe a vaření

Nicole Kidmanová propadla józe a vaření

Dva naprosto odlišné koníčky se v poslední době snaží skloubit dohromady hollywoodská hvězda Nicole Kidmanová. Jako spousta ostatních celebrit i ona propadla józe, a navíc navštěvuje kursy vaření.

Sedmatřicetiletá hvězda filmu Hodiny se o jógu nikdy dříve nezajímala. Pak ji ale začala praktikovat její dcera Isabella, která každou volnou chvilku tráví strečinkem a protahováním na verandě plážového domu své matky v Sydney.

"Ona teď jógou doslova žije. Taky to začínám zkoušet," prozradila oscarová herečka, která se tak zařadila po bok Madonny, Gwyneth Paltrowové, Annette Beningové nebo Minnie Driverové, které se józe věnují již dlouhá léta.

Horkokrevná australská kráska má i přes každodenní cvičení a hereckou práci ještě dostatek energie k tomu, aby se postavila k plotně a uvařila si nějakou tu dobrotu.

"Chci dokázat uspokojit své chuťové buňky sama, aniž bych byla závislá na kuchařích," řekla s úsměvem.

"Kolikrát během dne zapomene i jíst, tak si chce vařit sama. Jídlo je pro ni údajně inspirací pro hraní. Nakoupila si hory kuchařek, zapsala se do kursů vaření a učí se péct a vařit," potvrdila novou zálibu Nicole Kidmanové její blízká přítelkyně. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud