10
Fotogalerie

Nikdo není dokonalý: Nejpříšernější fotky Kim Kardashian

Kim je velmi krásná a fotogenická žena, která si dává záležet na tom, aby stále vypadala dokonale. Fotografie ale umí být nemilosrdná! Jak to vypadá, když Kim "nemá den"? Podívejte se v naší galerii.

Málokomu záleží na image a vzhledu jako právě televizní hvězdičce Kim Kardashian. Čtyřiatřicetiletá Američanka s arménskými předky svou kariéru založila na výrazné, exotické, neobvykle souměrné tváři a sexy ženském těle plných křivek (Nakolik se jedná o krásu přírodní a nakolik jí k dokonalosti pomohli plastičtí chirurgové, můžeme pouze spekulovat).

Kim se do podvědomí veřejnosti zapsala jako nejlepší přítelkyně Paris Hilton. Výstřední dědičku hotelového impéria doprovázela na večírky a společenské akce. Objevovala se všude tam, kde není nouze o hledáčky kamer a objektivy fotoaparátů. Kontakty se slavnými a bohatými udělaly své. Systematická a houževnatá „práce“ časem přinesla ovoce. Čím dál častěji plnila stránky bulváru nejen jako „ta co doprovází Paris“, ale jako Kim Kardashian - nová celebrita.

Dnes má Kim vlastní reality show a přes sociální sítě zásobuje veřejnost podrobnostmi z osobního života - a především - kvanty fotek. Fotky jsou Kimina vášeň. Dává si záležet na každém detailu. Musí přeci vypadat skvěle! Většinou se jí to vede, protože je fotogenická, dokonale upravena a co umí lépe, než se nechat fotit.

Ale ani krásné Kim se vždy nezadaří. Jak vypadají její fotky, když zrovna „nemá den“, se můžete přesvědčit v naší galerii:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud