Nike Dance Convention - Poslední šance si zatancovat v duchu Nike Dance!

V sobotu 16. dubna 2005 proběhne v Praze, v T-Mobile aréně Nike Dance Convention, den plný tance, aerobiku a zábavy za účasti světových instruktorských a tanečních hvězd. Jedná se o vyvrcholení Nike Dance Tour, která od února probíhala po České a Slovenské republice. Celkem se jí zúčastnilo 2.800 žen. Nike Dance propaguje tanec, jako formu cvičení vhodnou pro všechny ženy.

Zájemkyně se mohou přihlásit na webových stránkách www.nikewomen.com/cz, kde se také dozví všechny informace týkající se programu, vystupujících, místech, kde se Nike Dance vyučuje a mnoho dalšího. Zbývá ještě posledních pár míst.

Všichni zůčastnění si na Nike Dance Convention budou moci vyzkoušet nejen Nike Dance, ale také různé další formy tance mezi něž patří: Funk, Hip-hop, Disco dance, Street dance, Jazz, Latin, Dance aerobic. Na Nike Dance Convention mimo jiné vystoupí: Sofia Boutella (FRA) – hlavní hrdinka Nike dance TV spotu Andy Instone (UK) – nejpopulárnější street dancer z Velké Británie Fredrik Sjoberg (SWE) – proslulý evropský prezentér Per Markussen (NOR) – mezinárodní prezentér aerobiku a tanečník Charlotte Anderson - (SWE) švédská instruktorka aerobiku, hlavní představitelka Nike dance ČR Yemi A.D., tanečník, choreograf, moderátor, hlavní představitel shupiny JAD Miro Olšanský, trojnásobný mistr světa v hip-hopu

Nike Dance je nový sportovně – taneční styl, založený na pohybech hip-hopu, latin a ragga-afrického stylu. Choreografii Nike Dance vytvořil Jamie King, jeden z nejuznávanějších tanečníků a choreografů v současném zábavním průmyslu. Působil jako choreograf pro celou řadu klientů, mezi něž patří Ricky Martin, Britney Spears, Shakira. Především je, ale třeba vyzdvihnout jeho osmiletou tvůrčí a režisérskou spolupráci s „královnou popu“ Madonnou.

zdroj: Nike Czech Republic

Doporučujeme

Články odjinud