NIKOLA (27): Zamilovaly jsme se s kamarádkou do stejného muže. Mám o něj bojovat?

9 komentářů

Dasa63
6. října • 11:37

Taky tenhle článek neznám, nebo si ho už nepamatuju, ale co je jasné i z toho torza je, že pisatelka není žádná kamarádka. Kamarádka nepomlouvá svojí kamarádku pro pobavení veřejnosti. Já se k němu hodím a ona ne, ona ho nemiluje, jen si chce přeléčit rozchod, ona nemá zájem o turistiku a já ano... Jestli tyhle báchorky vykládá i tomu "úžasnému", tak se nedivím, že o ní nejeví zájem. A nechápu, proč by měl někdo "bojovat" o partnera - láska se vybojovat nedá. Co se týče protikladů, my jsme s partnerem úplně ve všem protiklady a jsme spolu šťastní už 13. rok, takže o tom to určitě není.

tanja.h
6. října • 11:21

A co chceš dělat?“ vypadlo ze mě jenom. Prý že neví, že to vlastně záleží na nás, protože on sám dvě kamarádky rozdělovat nechce. „Když se vy dvě rozhodnete, že už se nikdy neuvidíme, bude to možná nejlepší. Beru to tak, že kamarádství je mnohem víc než pokus o vztah, který nemusí vyjít.....no hádám, že jsou mu obě ukradený, kdyby o jednu z nich stál, dal už by to dávno najevo....jo a půl článku chybí

Mata69
5. října • 13:29

Redakce to "vytunila"! Odkaz na starý článek z roku 2014 sice najít lze, ale po kliknutí odkaz nefunguje. To abychom si to náhodou asi nemohly přečíst, nebo si přečíst reakce, které pod tím článkem byly. Pak by ale bylo vhodné, když už to tak trapně kopírují, proč to proboha nezkopírují celé??? Proč tu nechají jen první kus článku? Za dva dny si ničeho nevšimnou...Jo ahá, jak by mohli, oni po sobě totiž nic nečtou ani nekontrolují. Je jim to šumák!

farah.farah
5. října • 10:56

Tak tohle jsem tehdy nezaregistrovala a tím jak to tu není celé teda nemám jasno o co tam přesně jde.každopádně z troho konce chápu že minimálně jí ten chlap celkem jasně naznačil že z ní zase tak odvařenej není......vyprávěnky o tom že nechce rozdělit kamarádky mi připadá jen jako velice velice taktní způsob jak tomu druhému naznačit že mu tu pšenka nepokvete. Asi tak stojí ona o chlapa kterémui ona za žádnou námahu nestojí?

ruzickaa
5. října • 10:05

Běžte se s tím zahrabat fakt trapárna která už zde byla a ještě není celá !!!!!!

Rambíša
5. října • 9:19

Jděte se s tou "novinkou" vycpat ! Za co berou zde redaktorky peníze???

Mata69
4. října • 22:28

Elynor: nebo je to zkouška naší bdělosti, jestli si toho všimneme = jestli čteme "nové" články.

Elynor
4. října • 21:55

Vykopávka z roku 2014, a ještě blbě okopírovaná. To je určitě vždycky nějaký trest - něčím jsme se jako čtenářky nezachovaly, tak si nezasloužíme nový článek, šup sem něco z archivu. Jen jsem zatím nevypozorovala, čím se to řídí. Pravidelnost v tom není. Někdy je to jednou za čas, jindy denně.

Mata69
4. října • 17:59

Jednak to tu už bylo a za další vám tu jaksi chybí další části článku.

Doporučujeme

Články odjinud