NINA, (64): V 70 letech zblbnul z porna a chce dohnat, co nezkusil

NINA, (64): V 70 letech zblbnul z porna a chce dohnat, co nezkusil

Řadu let „abstinoval“, pak se podruhé oženil, koupil počítač a objevil internet. Svět mu nastavil neznámou tvář a on ji chce detailně probádat.

Za všechno může internet! Otevřel mu nový svět

A je to tady! Tímto se definitivně přesouvám do tragikomické kategorie seniorek s označením „bába si stěžuje na dědka“ – to jsem to ve svých 64 letech dopracovala! Bohužel, skutečnost je taková, že mi tak úplně do smíchu není. Před třemi lety si můj druhý muž pořídil počítač a před dvěma se s ním konečně naučil jakžtakž pracovat. A když se od tabulek a textů propracoval k ovládání internetu, začalo mi doma, přesněji v ložnici, peklo.

„Dědek“ se zakoukal do filmů pro dospělé a otevřel se mu nový svět. Stále měl potřebu se mnou probírat vše, co viděl, ptát se, rozebírat vše do nejmenších detailů. Nejdřív mě to docela bavilo, měla jsem z jeho naivity legraci, jenže „chlapec“ se na prahu sedmdesátky poněkud odvázal a chce si všechno zkoušet. Přesněji všechno, na co bude mít energii a síly (nebo bude fungovat „modrá pilulka“). Nejsem rozhodně prudérní, před třinácti lety jsem si muže brala jako vyprahlého a v jistém smyslu hodně nezkušeného vdovce, před nímž jsem měla řadu známostí. Dnes už zcela upřímně přiznávám, že bych uvítala relativní „klid zbraní“. Sem tam romantika mi nevadí, ale to co by si představoval ten můj blázen, absolvovat opravdu nehodlám.

Jak se vyvíjel Niny příběh dál, se dozvíte v následujících kapitolách... Pokud jste netrpěliví a chcete znát rychle konec, můžete část příběhu přeskočit. Z boxíku zvolte rovnou poslední kapitolu a prostřední část textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete příběh přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Pokračování 2 / 4

Prodavačka v sexshopu z nás měla legraci

Občas si říkám, že je ten můj nějak extrémně zpožděný. V sedmdesáti vypadá na šedesát, ve sportu se mnohdy vyrovná o generaci mladším sportovcům a v sexu má nápady jak padesátiletý chlap, kterého zastihla krize středního věku, a cítí, že mu ujíždí vlak a chce všechno dohnat. Asi čekáte, že budu konkrétnější. Proč ne? Nechala jsem se přemluvit a šla s ním do sexshopu, měla jsem podmínku, nesměl to být ten jediný u nás ve městě. A tak jsme si udělali pěkný výlet a místo na kola jsme v sobotu vyrazili do Prahy na nákupy. Myslím, že z nás měla dáma za pultem legraci – „náruživý dědek a bába“ v akci!

Manžel domů vezl celou tašku „hraček“ a já se cestou vlakem snažila dělat, že spím, abych získala čas a promyslela, jak se dnes vyhnu prvnímu testování. Nakonec jsem si řekla, že každá ženská je tak trochu herečka a tak „staroušovi“ (říkáme si tak z legrace) dopřeji a sehraji mu nějaké nenáročné divadlo s neškodnou hračkou. Bože, kdyby mě tak viděla dcera a pubertální vnučky, asi by pak nadosmrti potřebovaly psychoterapeuta a mě a manžela šouply mě do blázince. V červeném korzetu jsem vypadala jak obstarožní „bordelmamá“, které však místo rozložitého kocoura vrnělo v ruce něco úplně jiného. Dál už nic popisovat nebudu, mohlo by vám být nevolno.

Pokračování 3 / 4

Klidně mu přispěji na prostitutku

Jenže tyto scénky byly jen začátek! „Dědek“ mi dočista zblbnul a jeden „úžasný“ nápad stíhá druhý, mnohokrát jsem mu už vysvětlovala, že některé věci jsou v našem věku technicky nemožné a další jsou nechutné v každém věku. Při poslední hádce – ano, už se kvůli tomu i hádáme, což u nás nebylo zvykem – jsem muži dokonce navrhla, ať si najde zdravou profesionálku v nejlepších letech, že mu na ni klidně budu přispívat, jen ať mám klid. A pozor, myslela jsem to smrtelně vážně, kdo byl někdy v podobné situaci, tak mě chápe!

Manžel se urazil. Prý se nikdy nesníží k tomu, aby chodil k prostitutce, aby za sex platil. No, já myslím, že se úplně obyčejně stydí. Jsem totiž jeho druhá sexuální partnerka. Prví ženu si bral sotva byl plnoletý, byli spolu dvacet let a byli si věrní. Jeho paní pak zemřela a manžel se „postil“ do té doby, než poznal mě. Já se na rozdíl od něj vyřádila dost.

Abych to shrnula, jsem v onom delikátním směru manželův opak a rozhodně mám na co vzpomínat. Nicméně cítím, že „mám splněno“. Sex, zvláště ten „experimentální“, mě už jednoduše nebaví. Ne že bych chtěla sedět v parku a krmit holuby, ale radši cestuji, hraji tenis, jezdím na kole nebo se hrabu v zahrádce.

Pokračování 4 / 4

Praktický lékař ho pochválil!

Jenže co dál s extrémně zvědavým a podivínsky poblázněným seniorem? Záměrně píši zvědavý a ne nadržený, protože mi prostě přijde, že mnohem větší roli než nějaká „nadrženost“ hraje manželova přehnaná zvědavost až fascinace tím, co je nyní tak snadno dostupné na internetu. Manžel se mi přiznal, že do té doby vlastně žádný pornofilm neviděl, jen časopisy a nějaké erotické filmy v televizi. Žádný přehrávač nikdy neměl a ani společně jsme žádný nepořizovali, na filmy natož na seriály v televizi takřka nekoukáme. Vždy jsme byli spíš na knihy, divadla, koncerty a hlavně sport.

Manžel si pochopitelně musí pomáhat pilulkami, u kterých jsem ho musela dotlačit k tomu, aby jejich užívání konzultoval s naším praktickým lékařem. Bála jsem se, aby si nějak neuškodil. Manžel je na svůj věk obdivuhodně zdravý a náš lékař má pochopení…, a tak manžela ještě pochválil! Nejradši vytrhla ten internet ze zdi a dupla na něj!

Doporučujeme

Články odjinud