Nízká inteligence je druhým největším nepřítelem lidského srdce

5 komentářů

sona10
19. února • 2:33

Dovolila bych si oponovat všem. Za prvé to opravdu není vše blábol, chudí lidé opravdu více tloustnou a tím jsou rizikovou skupinou.(Né vždy ovšem musí souviset finanční situace a hodnota IQ) A není pravda že ti chudší seděj doma na zadku,nemají jinou zábavu a je jim jedno jak vypadají. Vím o čem mluvím, jsem doma na MD,takže se počítám k těm chudším a opravdu nesedím doma na zadku a není mi jedno jak vypadám. Pravda je taková,že když jsem chodila do práce,tak jsem si mohla kupovat kvalitní jídlo, hodně ovoce a zeleniny.Dnes to vše koupím raději malému a pro sebe kupuji to levnější (méně zdravé) a omezila jsem ovoce a zeleninu,protože na to prostě nemám. No a výsledkem jsou samozdřejmě kila nahoře.

fraugrafin@seznam.cz
14. února • 16:13

Martino,nechápu proč mě tady urážíte a vůbec,z jakého titulu,přečtěte si laskavě regule tohoto blogu,snad se vám ta intelige nce v příštím životě návratí...

Marcela
14. února • 10:51

Pridavam se mila Martino:-).Drive si bohaci cpaly pupky,ale ted to delaj ti chudsi,nemaji zadnou jinou zabavu,nikam nechodej,je jim jedno ,jak vypadaji.A samozrejme o to vic jsou nezdravy.

Martina
14. února • 1:13

No, zdá se, že opravdu víte, o co v článku jde :-) Jste zářný příklad

fraugrafin@seznam.cz
13. února • 16:26

Opět nesmyslný blábol,nechci to konkretizovat,ale vím,o čem mluvím!

Doporučujeme

Články odjinud