Zara 1 799 Kč

Zara 1 799 Kč

Zara 3 999 Kč
Zara  2 999 Kč
Zara 1 799 Kč
Zara 3 999 Kč
24
Fotogalerie

Nohy v teple: Boty, které vám letos nesmí chybět!

Důležité je mít nohy v teple, říkávaly naše babičky. I v krutých mrazech ale my ženy toužíme vypadat krásně, což v pohorkách nebo sněhulích není až tak jednoduché. Jaké boty tedy obout, abyste se cítila krásně a zároveň neumrzla?

Kozačky

Jako už několik předchozích sezón ani letos se neobejdete bez kozaček, ty už z našich botníků prostě nevymizí. Hodí se k džínům i k sukním, do práce, na party i do divadla. Nejpraktičtější jsou ty kožené v černé barvě, prostor dostávají ale i hnědé a výraznější barvy, záleží na vaší odvaze. A délka? Letos jsou hitem kozačky vysoko nad kolena, až do půli stehen, z elastického materiálu. Nic však nezkazíte ani délkou nad či pod kolena. Jestli zvolíte ty na podpatku, nebo na ploché podrážce, záleží už jen na tom, v čem je vám pohodlněji.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kovbojské či motorkářské?

Ani tento styl bot zatím nevychází z módy. Vyberte si kovbojské s hřejivým kožíškem a lehce zvýšeným podpatkem nebo motorkářské oživené zajímavou přezkou, případně vyšší šněrovací boty. I tento rok jsou na ulicích už od podzimu k vidění takzvaná perka neboli chelsea boty. I ty seženete v zimní variantě s kožíškem uvnitř a můžete je obout ke kalhotám i k sukni.

Sportovní boty Kotníčkové tenisky jsou asi nejpohodlnější variantou a jsou k dostání také v zimním vytepleném provedení. Ať už šněrovací nebo na suché zipy, při dlouhých víkendových procházkách je určitě oceníte. Comeback letos zažívají takzvané „farmářky“, které byly hitem v 90. letech. Ať už v klasické pískové barvě nebo v jiných barevných variantách, v takových botkách budete rozhodně in.

Doporučujeme

Články odjinud