Northern Lights - oslnivá krása polární záře

Northern Lights - oslnivá krása polární záře

Polární záře je nejkrásnější a nejtajemnější z přírodních úkazů. Vytváří buď oblouky připomínající noční duhu nebo modré či zelené závěsy, stuhy nebo paprsky tančící na pozadí temné oblohy. Polární záře vydává tolik jasu, že při ní lze číst a v mrazivé tiché noci působí neodolatelným kouzlem.

Toaletní voda Northern Lights (polární záře) od švédské kosmetické společnosti Oriflame symbolizuje energii, světlo vyprovokované explozí elektrických nábojů. Pokud máte ráda trendové oblečení a oceníte moderní design, tato dynamická městská vůně vás jistě nenechá chladnou.

Svěží dynamická toaletní voda Northern Lights nejprve zazáří pikantní vůní limetky, šťavnatou vůní černého rybízu a grapefruitu a mořskou vůní. Její srdce je květinové - vůní okvětních lístků fialky probleskují pikantní třešně, růžové bramboříky dodávají lehkou průzračnost, jasmín a konvalinka rozzáří srdce intenzitou čisté vůně. Energický náboj vůně se zklidní v základu, kde je cítit ambra, maliny a jemný dotek bílého pižma. Cena 599 Kč (v dubnu za zaváděcí cenu 399 Kč).

Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň. Kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz.

Soutěř s Oriflame

Chcete vyhrát toaletní vodu Northern Lights v hodnotě 599 Kč? Nyní mají šanci 3 z Vás. Stačí když správně zodpovíte soutěžní otázku.

Soutěž je již uzavřena. Právě losujeme výherce.

Nápovědu najdete na www.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud