Zoot.cz 1199 Kč

Zoot.cz 1199 Kč

Zara 399 Kč
Mango 999 Kč
Mango 999 Kč
Mango 999 Kč
50
Fotogalerie

Nosíte nerada šaty? Vyzkoušejte pohodlný overal!

Overaly se vrátily do módy a slaví velký úspěch. Pokud si myslíte, že jde o nevzhledné pytle, ve kterých ztratíte veškerý sex-appeal, jste na omylu. Jde jen o to zvolit si ten správný podle postavy i podle příležitosti.

Overal totiž dokáže skrýt nedostatky vaší postavy a naopak vypíchnout vaše přednosti. Navíc je to ideální outfit do větrných letních dnů, případně v době, kdy je počasí proměnlivé a ačkoliv to ráno vypadá na slunečný den, v jeho průběhu vás může překvapit déšť nebo chladno.

Na dovolenou či do práce můžete zvolit ležérní a pestré overaly volnějšího střihu. Abyste zdůraznila svoji postavu, stačí k němu přidat pásek, který upozorní na váš pas. Na denní nošení overal nejlépe doplní žabky nebo sandálky, případně boty na platformě.

Jestliže se chystáte na večerní akci, zvolte overal, který obepne vaše křivky nebo upozorní na váš sexy dekolt. Vyberte si ten s dlouhými nohavicemi a jednobarevný, případně doplněný krajkou, na nohy pak obujte podpatky. Společenské overaly se hodí i místo šatů, budete originální a nápadná. Přes overal stačí přehodit džínovou nebo koženou bundičku, případně lehké sako a uvidíte, že budete za módní ikonu.

Nevíte, jaký overal zvolit? Inspirujte se v naší galerii, kde můžete vybírat z 50 různých typů!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud