Nosková propadla běhu a zhubla 20 kilo!

Nosková propadla běhu a zhubla 20 kilo!

Populární zpěvačka Míša Nosková se změnila k nepoznání. Díky razantní změně životosprávy a pravidelnému pohybu se jí podařilo zhubnout neuvěřitelných dvacet kilo.

A protože běh patří mezi její neoblíbenější sporty, rozhodla se podpořit dobrou věc a zúčastnit se tréninku na již čtvrtou etapu běžeckého seriálu RunTour České pojišťovny.

„Momentálně se cítím opravdu skvěle. Můj recept na hubnutí sice z části popírá všechna pravidla zdravého stravování, ale já jsem zjistila, že to na mě opravdu funguje. Nesnídám a pravidelně chodím běhat. Udržuji si tak vysněnou postavu a večer si pak klidně dopřeju něco nezdravého,“ svěřila se Nosková, která se nebála ukázat vypracované bříško.

Kromě péče o vysněné křivky má Míša Nosková spoustu práce s natáčením nového CD, které by chtěla vydat už příští rok na jaře. „Změna je život. Rozhodla jsem se natočit rockovou desku, na které spolupracuji s německou kapelou. Čtyři dny v týdnu trávím mimo domov, a proto se vždy moc těším na manžela Honzu a dceru Elišku,“ prozradila Nosková, která vystupovala v řadě českých muzikálů.

Míša Nosková s rodinou

ČTĚTE TAKÉ:
Vypasené celebrity: Ztloustli jsme, no a co?!

ČTĚTE TAKÉ:
Slavné modelky devadesátek- Jak se změnily a co dnes dělají?

Doporučujeme

Články odjinud