Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Za Donalda Trumpa byla Ivana provdaná 14 let. Foto: Profimedia
Osudovým mužem Melanie Griffith byl Antonio Banderas. Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a Ben Affleck se loni vzali. Foto: Profimedia
Manželství Pamely s Kidem Rockem mělo jepičí život. Foto: Profimedia
19
Fotogalerie

Svatby jsou pro ně jako droga: Které hvězdy zas a znovu rády oblékají svatební šaty?

I když si zamilované páry během svatebního obřadu u oltáře slibují, že je to navždy, ne každé manželství má celoživotní trvanlivost. Obzvlášť zbrklé sňatky celebrit mívají život jepičí, což ale slavné ženy neodrazuje a rády se opakovaně vrhají do nových svazků. Které zvládly minimálně čtyři svatby?

Zsa Zsa Gabor – 9 sňatků

Že se lidé dřív tolik nerozváděli? Jak kdo! Rozhodně to neplatí pro americkou herečku s maďarskými kořeny, která v padesátých letech navlékla snubní prstýnek celkem devětkrát. Často šlo přitom o herce a milionáře. Jedním z nich byl například Conrad Hilton, zakladatel celosvětové sítě hotelů, nebo Jack Ryan, tvůrce panenky Barbie. V roce 1986 měla za sebou už osm rozvodů, přičemž jeden ze sňatků byl anulován. V té době se provdala naposledy, a to za Frédérica Prinze von Anhalta, adoptivního syna princezny Marie Auguste z Anhaltu.

Dalo by se říct, že její milostný život byl mnohem pestřejší než ten herecký a kromě devíti manželů se v její ložnici prostřídala i spousta milenců. Bulvární média ji zkrátka milovala a všichni napjatě sledovali, s kým bude mít pletky příště. Nicméně poslední manžel byl o šestadvacet let mladší, ale měl pro změnu za sebou už šest rozvodů. Přes špatné prognózy spolu pár vydržel až do roku 2016, kdy herečka ve věku 99 let zemřela.

Tohle jsou nejslavnější hollywoodské páry! Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 6

Elizabeth Taylor – 8 sňatků

Ani slavná herečka Elizabeth Taylor nebyla žádná světice. Vdávala se celkem osmkrát, přičemž s jedním mužem předstoupila před oltář dvakrát. Šlo o herce Richarda Burtona, kterého potkala při natáčení legendárního filmu Kleopatra. Během natáčení byli oba ještě zadaní a jejich románek vyvolal pěkný skandál. Naštěstí tlak veřejnosti ustáli a o rok později se vzali. Po deseti letech společného života Elizabeth požádala o rozvod, nicméně po krátké době se dali zase dohromady a veselku si zopakovali a vydrželo jim to jedenáct let.

Herečka se pak vdávala ještě dvakrát. Naposledy se rozvedla v roce 1996 a na vdavky zanevřela. Po vleklých zdravotních problémech zemřela na srdeční selhání v roce 2011 ve věku 79 let.

Pokračování 3 / 6

Pamela Anderson – 5 sňatků

Nejslavnější playmate a hvězda Pobřežní hlídky okouzlila svou krásou i umělými vnadami muže po celém světě. Ačkoli se to nezdá, tak tahle sexbomba devadesátek byla vždy velmi romantická duše, která si bohužel vybírala průšviháře. Její osudovou láskou se bezpochyby stal rocker Tommy Lee, kterému řekla v roce 1994 své ano jen po čtyřdenní známosti. Měli spolu dva syny, ale ani oni jejich manželství nezachránili. Kvůli žárlivým scénám a domácímu násilí slavná blondýnka požádala po třech letech o rozvod.

Ani další manželství nebylo růžové. Dalším jejím životním partnerem se stal opět muzikant a bouřlivák Kid Rock, se kterým se rozvedla už po půl roce. Stejný jepičí život mělo i následující manželství s pokerovým hráčem Rickem Salomonem, kterému dala svůj slib znovu po osmi letech. Ani druhý pokus jim nevyšel. Přesto Pamela na vdávání nezanevřela a do manželství znovu vstoupila v roce 2020, kdy si údajně měla vzít producenta Jona Peterse. Po dvanácti dnech si to ale rozmyslela a sňatek anulovala. Ještě ve stejném roce se stihla provdat za svého bodyguarda, se kterým se rozvedla loni.

Pokračování 4 / 6

Melanie Griffith – 4 sňatky

Mezi další notorické vdávačky patří bezpochyby herečka Melanie Griffith. Vdala se čtyřikrát, přičemž s prvním manželem Donem Johnsonem předstoupila před oltář dvakrát. Jejím osudovým mužem byl ale herec Antonio Banderas, kterého si vzala naposled. Randili spolu už v roce 1995 během natáčení filmu Jeden navíc a již po roce jim bily svatební zvony. Z manželství s hercem, které skončilo v roce 2015, Melanie dokonce zůstala památka v podobě tetování, a to srdce se jménem Antonio (dnes už má na paži jen srdce).

Pokračování 5 / 6

Jennifer Lopez – 4 sňatky

Když se před časem dala s hercem Benem Affleckem znovu dohromady, bylo z toho velké pozdvižení. Nikdo jim moc šancí nedával. Přesto zpěvačka loni navlékla snubní prstýnek a kdykoli se ti dva objeví spolu na veřejnosti, zamilovanost z nich jenom prýští.  

Prvním manželem zpěvačky se stal číšník Ojani Noa, který toužil po herecké kariéře. Vydrželo jim to pouhých jedenáct měsíců, po kterých už sepisovali rozvodové papíry. Po dvou letech do toho zpěvačka vlítla znovu, tentokrát s tanečníkem a choreografem Crisem Juddem. Ani tady se idylka nekonala a v roce 2003 byla zpěvačka opět svobodná. Pak přišel na řadu Ben Affleck, kterého potkala při natáčení filmu Láska s rizikem. Zasnoubili se, ale k oltáři nedošli kvůli hercově závislosti na alkoholu. Po něm řekla své ano zpěvákovi a producentovi Marcovi Antonymu, se kterým dokonce založila rodinu. Jejich cesty se rozešly v roce 2011. Než zakotvila u staronové lásky Bena Afflecka, tak ještě vystřídala pár mužů.

Pokračování 6 / 6

Ivana Trump – 4 sňatky

Česká rodačka Ivana Trump svůj život prožila v luxusu po boku několika vlivných mužů. Prvním manželem byl lyžař Alfred Winklemeier, se kterým jí to vydrželo pouhé dva roky. Jejím osudovým se pak stal bývalý prezident Donald Trump, po jehož boku strávila 14 let. Měli spolu tři děti, ale ani ony manželství neudržely. Následovalo manželství s italským podnikatelem Riccardem Mazzucchellim, které skončilo po necelých dvou letech. V roce 2008 oblékla svatební šaty znovu, a to kvůli o třiadvacet let mladšímu Italovi Rossanu Rubicondimu. Manželství bylo rozvedeno o rok později. V kontaktu ale spolu byli až do jeho smrti. Ivana pak zemřela loni v červenci ve věku 73 let.

Doporučujeme

Články odjinud