Nová kolekce plavek Aleny Šeredové

Nová kolekce plavek Aleny Šeredové

Alena Šeredová ve spolupráci s módními návrhářkami Yvettou Heřmanovou a Adélou Klusáčkovou, výrobcem plavek MODETA STYLE s.r.o. a za použití osvědčeného pružného vlákna LYCRA®, představuje svoji novou kolekci plavek pro letošní léto.

Kvůli letošní dlouhé zimě mnozí z nás už ani nedoufali, že přijde léto, a tudíž si ani nelámali hlavu s pořízením nových plavek. To bychom ale měli rychle napravit, protože jak to teď s počasím vypadá, jaro nebude, léto nastává už teď - a tím i plavková sezóna! Alena Šeredová, úspěšná modelka a vítězka soutěže Miss, i pro letošní rok ve spolupráci s modními návrhářkami Yvettou Heřmanovou a Adélou Klusáčkovou připravila novou kolekci plavek ALENA ŠEREDOVÁ COLLECTION. Kolekce nabízí svěží modely pastelových a zářivých barev i různých střihů – od oblíbených „trojúhelníčků“ až po modely s kosticemi.

Zákaznice si mohou vybrat z jednobarevných variací, ale návrhářky myslely i na letos velmi módní puntík, nadčasový proužek nebo na vzory ve stylu safari.

Plavky stejně jako loni vyrobila tuzemská MODETA STYLE za použití více než 50 let osvědčeného pružného vlákna LYCRA®. Dnes si asi málokdo představí, jaké muselo být slunění a koupání pro naše předky, kteří měli k dispozici vlněné koupací kostýmy. Později se začaly objevovat např. háčkované plavky, které ale nedržely tvar a jejich údržba byla velmi složitá. Pružné vlákno LYCRA® způsobilo revoluci v oblasti veškerého odívání, nejvíce ale právě ve výrobě plavek. Oděvy s příměsí vlákna LYCRA® umožňují volnost pohybu, drží tvar, jsou pohodlné a navíc se jednoduše udržují. A to je přesně to, bez čeho bychom se dnes těžko obešli!

zdroj: Crest Communications

Doporučujeme

Články odjinud