Nová MISS 2000

V sobotu 8.4.2000 proběhne v karlovarském Grandhotelu PUPP finále soutěže Miss ČR pro rok 2000. Finálovým večerem bude tentokrát provázet Martin Dejdar a vystřídá tak Jana Čenského.

Nová MISS 2000

V sobotu 8.4.2000 proběhne v karlovarském Grandhotelu PUPP finále soutěže Miss ČR pro rok 2000. Finálovým večerem bude tentokrát provázet Martin Dejdar a vystřídá tak Jana Čenského. Porota bude vybírat celkem z 18 finalistek, jejichž fotografie naleznete na serveru IDnes, kde se také můžete zúčastnit hlasování. Z nabízených fotografií lze dle našeho názoru konstatovat, že ne mnoho děvčat je fotogenických, a to by budoucí Miss rozhodně být měla. Ale to je samozřejmě věc názoru. Kromě hezkého vzhledu by Miss samozřejmě měla být i osobností, charakterním člověkem a měla by oplývat i celou řadou dovedností a znalostí. Pokud by jste se také chtěla zúčastnit podobné soutěže, ale bojíte se, že by jste neuspěla, můžete zkusit třeba soutěž Miss Internet, která dává více prostoru Vašim znalostem a disciplína "promenáda v plavkách" se v této soutěži nekoná. Přihlásit se můžete na této stránce.
Naší favoritkou v hlasování na IDnes je Lenka TRČKOVÁ (20 let, 177cm, 54kg 90 - 58 - 88 ). Hlasovat můžete na adrese http://www.idnes.cz/idskosile/cas/miss2000.asp

Doporučujeme

Články odjinud