Nová sezóna v Divadle Na Fidlovačce

Nová sezóna v Divadle Na Fidlovačce

Divadlo Na Fidlovačce připravuje na začátek nové divadelní sezóny hru Kabaret, kterou proslavilo její filmové zpracování s Lisou Minelli v hlavní roli. V hlavních rolích diváci uvidí Petra Rychlého, nadějnou Terezu Bebarovou.

Nová sezóna v Divadle Na Fidlovačce

Divadlo Na Fidlovačce připravuje na začátek nové divadelní sezóny hru Kabaret, kterou proslavilo její filmové zpracování s Lisou Minelli v hlavní roli. Jde o milostný příběh kabaretní zpěvačky Sally a mladého amerického spisovatele Ciffa Bradshawa na počátku 30. let v Berlíně. V hlavních rolích diváci uvidí Petra Rychlého, nadějnou Terezu Bebarovou, Maria Kubce, Elišku Balzerovou a další. Hra má premiéru 20. září 2001.

Další novinkou, kterou Divadlo Na Fidlovačce chystá, je nová forma předplatného. Diváci si mohou zakoupit předplatitelské kupóny, které jim umožní výraznou slevu při návštěvě představení a zároveň podpoří Konto bariéry při Nadaci Charty 77, která pečuje o zdravotně postižené. Zájemci o tuto formu předplatného mohou volat na obchodní oddělení divadla, tel.: 02/6121 5721 nebo se přímo zastavit v Divadle Na Fidlovačce, Křesomyslova 625, Praha 4.

zdroj: Ex voto

Doporučujeme

Články odjinud