Zdroj: Facebook.com
25
Fotogalerie

Nové fotky Moniky Bellucci: Takhle božsky vypadá v 51 letech nejstarší Bond Girl

Italská herečka a modelka Monika Bellucci patří k ženám obdařeným nadčasovou krásou. Dodnes se pravidelně umisťuje v anketách o nejkrásnější ženu planety v první desítce.

Stát se Bond Girl je snem každé herečky. Vyvolenou partnerkou legendárního agenta 007 bývají jen ty nejkrásnější. Monice Bellucci se to podařilo v padesáti letech. Zahrála si po boku Daniela Craiga v posledním dílu kultovní série. Scpetre se po svém uvedení do kin okamžitě stal kasovním trhákem. Velkým lákadlem pro diváky byla právě krásná Monika Bellucci.

Monika Bellucci, rodačka z italského Cittá de Castello, se původně modelkou a herečkou stát nechtěla. Potřebovala si jen přivydělat na studia práv, a proto přijala nabídku na focení. Její mimořádná krása však nezůstala bez povšimnutí. Záhy se z ní stala hvězda první velikosti a nabídky ze světa modelingu a později i filmu se jí jen hrnuly.

Studia práv nakonec nedokončila a raději se vrhla do vod show businessu. Hovoří plynně anglicky, italsky a francouzsky. Je matkou dvou dětí a svou krásnou postavu si údajně neudržuje nijak. Není fanatickou zastánkyní zdravého životního stylu ani vylepšování vzhledu pomocí plastických operací.

Je to vůbec možné? Prohlédněte si naší fotogalerii:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud