Nové líčení od firmy Bourjois

Značka BOURJOIS uvedla nové líčení pro zimní sezónu roku 2000. Tuto kolekci pojala v duchu návratu k divoké přírodě. Inspirace pohádkovými bytostmi a kouzelnou tmavou přírodou vedla k fascinující kombinaci barev.

Nové líčení od firmy Bourjois


Značka BOURJOIS uvedla nové líčení pro zimní sezónu roku 2000. Tuto kolekci  pojala v duchu návratu k divoké přírodě. Inspirace pohádkovými bytostmi a kouzelnou tmavou přírodou vedla k fascinující kombinaci barev.
Vizážisté této francouzské značky sestavili kolekci intenzivních mystických barev pro ženu, kterou si vysnili jako legendární bájnou postavu opředenou tajemstvím a obklopenou čarovnou přírodou. Pohádkovou bytost, jejíž krásou se při své práci inspirovali, zasadili do prostředí tmavých ponurých lesů a masivů hor. Tato bájná žena byla pro ně stejně neuchopitelná jako hrůzostrašné mýty a tajemné bajky nesené v duchu temné chladné přírody. Právě z té pohádková žena Bourjois čerpá energii a krásu. Kolekce nazvaná Pověst a báj obsahuje nové odstíny stínů na oči, laků na nehty a novou barvu řasenky a rtěnky. Novou kolekci si můžete objednat na serveru www.krasna.cz, kde je rovněž k dispozici plná nabídka líčení značky Bourjois.  

V líčení Bourjois pro letošní zimu se projevují silné tendence k návratu k přírodním barvám a fascinujícím kombinacím v líčení. Kouzelné mystické oči jsou zahaleny turbanem, jsou olemované a vystínované novými očními stíny PASTEL LUMIERE. Na pohyblivé části horního očního víčka je nanesen odstín Prune Envoutant - švestková barva zvýrazněná oranžovou a měděnou perletí působí jako paprsek světla. Na vnějším kraji oka stín zintenzivníme navlhčením. Vnitřní koutek oka je podtržen tajemnou khaki s troškou lesku - stín Kaki Mysterieux vytváří světelný perleňový kruh. Spodní víčko nalíčíme nasucho odstínem Prune Envoutant a vnitřní kraj oka zvýrazníme konturou vykreslenou týmž odstínem - tentokrát však namokro. Hluboký uhrančivý pohled se skrývá za třpytivě bronzovými řasami nalíčenými novou řasenkou z řady VOLUME GLAMOUR - odstín Bronze Scintillant. Řasenka nakonec vyzdobí i linii obočí. Nadpřirozeného efektu prosvětlených zářících rtů docílíme líčením rtěnkou z řady Ral Eclat de Rire - nový odstín Rose, Quel Effet. K intenzitě a tónu zvolené kombinace líčení tváře volíme i odstín laku na nehty. Tři nové zimní odstíny jsou laděny v v barvě růžovovínové, kovové khaki a béžovorůžové perleňové.  

Doporučujeme

Články odjinud