Nové rty

Nové rty

Jaro je pomyslným začátkem, kdy se rodí vše nové, krásné a stejně tak to je i s ženskou krásou, která s prvními slunečními paprsky rozkvétá jako květina. I malá změna dokáže hotové zázraky. Zkuste začít u pusy.

Jarní kolekce se u Armani nese v přirozeném, lehkém a svůdně nevinném vzhledu. Tomu odpovídají i rtěnky nesoucí jméno slavného návrháře. Kolekce Sheer Collection nabízí přepychové, nahé, harmonicky sladěné tóny průsvitných odstínů, přirozeně splývající s pletí.

Výjimečná paleta tlumených až sytých rtěnek, pro jejichž vznik posloužily jako inspirace odlišné nuance světla v průběhu dne, od úsvitu do soumraku, od odstínů béžového svítání, jemné světle růžové, korálové, růžovofialové po svůdnou a jasnou růžovou barvu soumraku.

Bitten Lips, nebo-li skousnuté rty, hrají hlavní roli u francouzské značky Lancôme. Tajemství spočívá v naprosto přirozeném a neskutečně svůdném vzhledu, kdy pusa září dlouhotrvajícím leskem. Výrazně živý přístup k nahému líčení rtů je inspirovaný okouzlujícím gestem, při kterém si žena zuby jemně kousne do rtů, aby oživila a rozjasnila jejich barvu bez použití rtěnky.

Odstíny dokonale reprodukují svůdný efekt skousnutých rtů a zkrášlují tak každý odstín pleti.

Každá žena ocení multifunkční výrobek, a nejinak tomu je i v případě kosmetiky. Jako odpověď na toto přání přináší L'Oreál Paris novinku z řady rtěnek Color Riche. Color Riche Shine Gelée obsahuje dvě přírodní složky pro výživu a hydrataci, mateří kašičku a bambucké máslo. Toto složení tak funguje nejen jako zkrášlující rtěnka, ale také jako výživný balzám.

Jak známo, mateří kašička je velmi výživná látka, kterou včely využívají ke krmení mladých včel, v případě včelích královen je to dokonce strava celoživotní. Obsahuje proteiny, aminokyseliny, glycidy, minerály, lipidy a vitamíny. Podporuje aktivitu buněk.

To, že i již skvělé věci lze vylepšit, dokazuje nová kolekce barev na rty od Oriflame. Oblíbená značka přírodní kosmetiky rozšiřuje své portfolio linie Giordani Gold o odstíny inspirované jarem. Rtěnky Paradise připomínají hřejivé sluneční paprsky teplého jarního dne.

Rtěnka v šesti atraktivních barvách nadchne krásným leskem a luxusním pečujícím složením. Receptura obsahuje technologii perleťových pigmentů, která rozzáří rty, a kombinaci složek pro hydrataci a potlačení známek stárnutí pleti.

Úžasnou novinku najdete nyní v katalogu kosmetiky Avon. Pokud toužíte po bělejším a zářivějším úsměvu, zapomeňte na nejrůznější zubní pasty a sáhněte po novém lesku na rty Brilliant Shine.

S tímto leskem se díky optickému klamu zdají zuby bělejší během jedné vteřiny a zároveň se rty zahalí do sexy vysokého lesku v některé z pětice nabízených barev. A pomyslnou třešničkou na dortu je svěží mátová příchuť.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud