Novinka kalendáře Pirelli: objevila se v něm česká modelka a těhotná žena

Novinka kalendáře Pirelli: objevila se v něm česká modelka a těhotná žena

Letošní vydání luxusního kalendáře přichází s několika novinkami - poprvé se v něm objeví těhotná modelka, je v něm k vidění málo nahoty a zachycuje půvaby i Češky Petry Němcové.

Bariéry jsou prolomeny. Vůbec poprvé se před objektiv postavila těhotná modelka.

Kalendář Pirelli na rok 2013 má nový rekord - poprvé se v něm objeví těhotná modelka. Jedná se o brazilskou modelku Adrianu Limu, která je tváří americké značky spodního prádla Victoria's Secret.

Na jedné z fotografií se objeví i česká modelka Petra Němcová. Modelky zachytil ve svůdných pózách proslulý americký fotograf Steve McCurry. V jeho pojetí se ženy příliš neodhalují, jsou zahalené do svůdného oblečení.

Česká modelka Petra Němcová při focení prestižního kalendáře Pirelli.

Dráždivou nahotu na fotografiích tentokrát nečekejte. Fotilo se v brazilském městě Rio de Janeiro a Petru Němcovou umělec zvěčnil zabranou do četby knihy.

Kalendář Pirelli je vysoce prestižní záležitostí a vychází pouze v limitovaném počtu. První vydání spatřilo světlo světa už v roce 1964. Exkluzivní kalendář není možné koupit, je distribuován jako dárek věrným klientům italského automobilového gigantu Pirelli a světoznámým osobnostem.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud