Novinka pro řasy: Farmakologická řasenka

Novinka pro řasy: Farmakologická řasenka

Zeptali jsem se primářky MUDr. Lucie Valešové z oční kliniky Duovize v Praze na nový způsob prodlužování řas pomocí kapek.

Paní primářko, dozvěděla jsem se, že na Vaší klinice je možné podstoupit kúru na prodloužení řas kapkami. Opravdu tato metoda účinkuje?
Prodlužování řas očními kapkami je nyní světovým hitem a tento způsob prodloužení řas přichází nyní i k nám. V České republice jsou zatím jen dvě pracoviště, kde se tato kúra provádí, jedno je v Praze a druhé v Brně. Efekt je opravdu znatelný a klientky jsou nadšené. Řasy se prodlouží o 4 a více milimetrů.

Lékaři někdy propagují léčbu, kterou by ale sami nepodstoupili. Pani doktorko, prodloužila jste si řasy touto metodou nebo je máte dlouhé od přírody?
Ano, samozřejmě, a s výsledkem jsem velice spokojená. Jsem oční lékařka a nic špatného bych si na oči neaplikovala. Mám v tuto metodu plnou důvěru.

Jak vlastně kůra probíhá? A jak dlouho jsou pak řasy prodloužené?
Po provedení speciálních vyšetření klientka podstoupí zácvik aplikace kapek a doma si každodenně večer po odlíčení natírá kůži při kořenu řas kapkami. Je to jednoduché a nezabere to moc času. První účinek je patrný za 3-4 týdny, kdy se řasy prodlouží a krásně prohnou. Efekt vydrží tak dlouho, než přirozeně řasy vypadají. Pak je možné kúru opakovat.

Není kúra prodlužování řas příliš finančně náročná? Vím, že klasické metody nalepování jsou dost drahé?
V kosmetických salonech prováděné prodlužování nalepováním řas nebo snopečků stojí okolo 5 až 7 tisíc korun a vydrží pouze 2 až 3 týdny. Nová metoda pomocí kapek stojí pouze 2900 korun vydrží 4-6 měsíců. Náklady jsou poloviční délka efektu nesrovnatelně delší. Navíc kůru provádíte doma a nemusíte každé 2 až 3 týdny na dvouhodinové nalepování.

Paní primářko, není metoda prodlužování řas kapkami nebezpečná?
Kapky jsou k účelu prodlužování řas v USA schváleny FDA (Úřadem pro kontrolu léčiv), který je velice přísný a schvaluje jen ověřené a bezpečné přípravky a léky.

Jak je tato metoda prodlužování řas populární u nás?
O prodlužování řas se zajímají nejen ženy, byla byste překvapena, že kapky používají i někteří naši populární umělci. Zájem stále narůstá, tak jak se zvyšuje informovanost o této novince.




ČTĚTE TAKÉ:
Pokušení z tropického ráje



Doporučujeme

Články odjinud