Novinka v oblasti péči o pleť – Derma Genesis L´oréal

Novinka v oblasti péči o pleť – Derma Genesis L´oréal

Laboratoře L´oréal vytvořily Derma Genesis péče pro buněčnou obnovu a omlazení pleti s Pro-Xylanem a kyselinou hyaluronovou, molekulami s významným vlivem na buněčný biotop….

Buňky jsou nejmenší žijící entity, kterými je tvořena živá tkáň našeho organizmu. Kvalita buněčných spojení a mezibuněčných výměn a příkazů se však liší s ohledem na prostředí tkání a okolního prostoru. Buňka, která ztrácí svou vitalitu, vykazuje při přenosu do vhodného prostředí rychlé zlepšení stavu metabolických funkcí. Buněčná aktivita je tudíž závislá na kvalitě prostředí, na tzv. buněčném biotopu.

Jedinečné spojení dvou účinných složek:

Pro-Xylane

  • je nová generace molekuly proti stárnutí, který je výsledkem 7-letého výzkumu L´oréal, přírodního původu a bilogicky odbouratelná.
  • molekula Pro-Xylane je látka rostlinného původu – derivát xylózy. Je produktem zelené chemie
  • Je látka, která se podílí na udržení pevnosti spojení mezi pokožkou a škárou (kožními vrstvami) a udržuje napětí kůže.
  • Svým charakterem napomáhá k optimálnímu složení mezibuněčné hmoty v škáře.

Kyselina hyaluronová

  • je vysoce účinná hydratační látka, která je používaná dermatology pro vypnutí a dodání objemu pleti a v boji proti stárnutí.
  • V organismu je asi 15 gramů čisté kyseliny hyaluronové z čehož je zhruba polovina v kůži. V elastické medicíně se využívá jako injekční implantát pro vyplnění vrásek, zvětšení (rty, líce, brada) a doplnění ztrátových efektů kůže

Je již známou látkou, kterou využívá estetická medicína k léčbě projevů stárnutí kůže. Jako součást kosmetických preparátů je efektivním hydratačním činidlem, dobře se vstřebává a svým složením je látkou kůži vlastní. Díky svému zvýšenému obsahu v kůži snižuje ztráty vody a doplňuje struktury, které zmenšují oxidativní stres kůže. Studie poslední doby potvrdily její význam v boji proti volným kyslíkovým radikálům.

Účinek obou látek se vzájemně doplňuje a pomáhá pleti zajišťovat „buněčnou mladost“.

Derma Genesis (www.kosmetika-drogerie.cz) pomáhá vytvářet nové buňky pro viditelné omlazení pleti.
Exkluzivní balení s dávkovačem chrání krém před působením vzduchu a světla – je tak zaručena optimální kvalita krému a vysoký komfort aplikace.

http://www.kosmetika-drogerie.cz/fotocache/mid/a/kosmetika/pletova%20k/BLR-DGD50.gif" />Denní krém
omlazuje, vypíná, rozjasňuje
Již po první aplikaci je pleť, díky hydratačnímu složení s růžovými částečkami, hladší, má sametový vzhled, je hebká na dotek.
Den za dnem je pleť hladší a pevnější, vypnutá.

Noční krém
regenerace během spánku: obnovená, zpevněná a odpočinutá pleť
Již po první aplikaci je pleť dokonale hydratovaná, hebká na dotek. Po probuzení je pleť regenerovaná: obnovená, zpevněná, odpočinutá.

Koncentrované sérum
viditelně vyhlazuje a rozjasňuje pleť
Již po první aplikaci je pleť dokonale hydratovaná na 24 hodin. http://www.kosmetika-drogerie.cz/fotocache/mid/a/kosmetika/pletova%20k/BLR-DGO15.gif" />
Pleť je výrazně vyhlazená a viditelně rozjasněná.

Oční krém
vyhlazuje vrásky, zmírňuje kruhy pod očima
Již po první aplikaci je pleť, díky hydratačnímu složení s růžovými částečkami, sjednocená.
Pleť je dokonale hydratovaná, hebká na dotek. Za měsíc jsou vrásky vyhlazené, kruhy pod očima jsou méně patrné.
Oční okolí prozářené, bez známek únavy.


Autor článku: Michaela Žeravová

Doporučujeme

Články odjinud