6
Fotogalerie

Novinky v péči o problematickou pleť

Akné není jen příznakem dospívání, ale trápí všechny bez ohledu na to, jestli jste dívka, chlapec, žena nebo muž. Podle výzkumů dokonce 3 z 5 žen starších 30 let trápí nedokonalosti pleti.

Pokud máte mastnou pleť se sklony k akné nebo přímo pleť problematickou, omezují vás její projevy v podobě pupínků, které jsou nežádoucí „ozdobou“ vaší tváře.

Problematická pleť dospělých je zdrojem mnoha nepříjemných pocitů a může se stát skutečnou překážkou ve společenských vztazích. Situace se může ještě více zhoršit používáním krémů určených adolescentům, které jsou často vysušující.

Dospělá pleť je jimi oslabená a potřebuje každodenní péči, která dokáže nejen účinně působit proti neestetickým kožním problémům, ale také poskytne hydrataci a komfort.

Proto je skutečně třeba rozlišovat, zda si vybíráte péči na problematickou pleť pro sebe nebo pro svého adolescentního potomka.

Máme pro vás připraveny novinky, které vyřeší problémy vás obou! Nevzdávejte se naděje!

NORMADERM TRI-ACTIV OD VICHY – řešení problematické pleti dospělých!

Normaderm Tri-Activ obsahuje unikátní kombinaci 3 aktivních látek s peelingovým efektem v lehké gelové emulzi, která zanechává pleť krásně matnou. Táto péče je výjimečná tím, že působí komplexně na všechny aspekty problematické pleti. Nezaručuje tedy pouze účinnost proti nedokonalostem, ale zajistí také dlouhodobé zmatnění a 24-hodinovou hydrataci.

Normaderm obsahuje 3 účinné molekuly kyselinu glykolovou, salicylovou a LHA, které působí na pokožce v různých časových úsecích a pronikají do všech vrstev epidermis, čímž je docíleno prodlouženého peelingového efektu.

Matný vzhled pleti je výsledkem působení perlitu a oxidu křemičitého. Perlit - minerální látka vulkanického původu je nezaměnitelnou složkou například v deodorantech, díky své schopnosti absorbovat vodu až ve 350-násobku své hmoty. Oxid křemičitý je zase výborným absorbentem mazu. Vysoká koncentrace zvláčňujícího glycerinu a jiných hydratačních agentů zaručuje nepřetržitý hydratační efekt od rána až do večera. Cena 870 Kč za 50 ml.

ACNECLEAR ANTIBACTERIÁLNÍ TĚLOVÁ EMULZE OD DERMACOLU – řešení problematické pleti adolescentů

Speciální lehká receptura antibakteriální tělové emulze pro pokožku se sklonem k akné s olejem z australského čajovníku a s účinnou látkou Zincidone® nezatěžuje pokožku, neucpává póry a reguluje tvorbu kožního mazu. Emulze navíc regeneruje poškozenou pokožku.

Doporučujeme aplikovat denně na postižená místa (např. záda, dekolt, paže). Řada Acneclear samozřejmě obsahuje i produkty pro péči o pleť obličeje – denní péče, make-upy, čisticí přípravky, ale tato novinka nás v redakci velice zaujala. Cena 129 Kč za 150 ml.

ČTĚTE TAKÉ:
Supermodelka Bündchen chce zákon, který by ženy přinutil kojit!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud