Novoroční líčení

Novoroční líčení

Oslavte nový rok s novou tváří! Zahalte se do třpytek a rubínů. Pohrajte si s leskem. Buďte jiskřivá jako čerstvý sníh. Přesně tak, jak to radí světový vizážisté svých hvězdám. Zimnímu líčení neodolala ani Halle Berry či Inés Sastre.

Výrazný glamour zlaté éry Hollywoodu se tuto sezónu vrací se velkém. Elegantní líčení inspirované retro stylem vytvoří z každé ženy hvězdu nejednoho večera. Velmi ženský make-up je zároveň moderní a aktuální stejně jako nadčasový.

Na pleť naneste tenkou vrstvu podkladové báze Happy Light, kterou zafixujte sypkým pudrem ve štětci Libre Comme L'Air v odstínu 63 Abricot Transparent, který dodá tváři sametový vzhled. Tváře zdůrazněte tvářenkou Little Round Pot v odstínu 33 Lilas d'Or.

Celá víčka bohatě poprašte stříbrnými stíny Suivez mon Regard v odstínu 22 Etoile D'Argent Podél horních řas nakreslete černou linku tužkou Khol & Contour v odstínu 1 Noir Expert. Dlouhé a natočené řasy získáte s pomocí řasenky Pump Up Volume v odstínu 1 Noir 3D.

Lesklé a výrazné rty snadno vykouzlíte s pomocí lesku na rty Effect 3D v odstínu 11 Framboise Energetic.

Oscarová herečka Halle Berry, tvář kosmetické značky Revlon, radí: „Zahalte se do rubínů.“ Sama představuje důraz toho, jak může být rudá barva ženská, elegantní a taky decentní. Červená doplněná o zlatavé tóny je opravdovým hitem zimní sezóny.

Chcete-li vzhled a la Halle, začněte s make-upem z řady Age-Defying, který zahladí stopy času i únavy. Na čelo, lícní kosti, ramena a dekolt použijte třpytivý pudr z limitované řady Be Dazzling v odstínu Glimmer. Tváře zvýrazněte tvářenkou v odstínu Hint of Rubies.

Oči zahalte do elegantních tónů hnědé a šampaňské, k tomu skvěle poslouží paleta 4 stínů z řady Colorstay v odstínů Champagne Toast. Podél horních řas nakreslete precizní tenkou linku s pomocí tekutých linek Colorstay v odstínu Dark Brown. A nakonec naneste dvě vrstvy černé řasenky Fabulash.

Výrazné tóny drahých kamenů mohou na rtech působit velmi jemně a sofistikovaně. Hydratační rtěnka Super Lustrous v odstínu Wrap Yourself in Rubies vyčaruje krásně hladká ústa zahalená do rubínů. Pro denní vzhled můžete rtěnku zjemnit vrstvou lesku Super Lustrous v odstínu Wrap Yourself in Rubies.

Drahé kameny ustoupily do pozadí, aby u Diora vynikla ušlechtilost zlata a třpytivá krása stříbra. Zimní kolekce slavného módního domu je hravá, bohatá, jemná a tolik ženská. Toto líčení bylo stvořené pro ženu mnoha tváří.

Okouzlující pohled vytvoříte díky dvojici očních stínů Diorplaylight. Bílý stín naneste na celé víčko až k obočí, černým stínem orámujte celé oko. Toužíte-li po méně výrazném vzhledu, černým stínem jen lehce vystínujte pohyblivou část víčka a podél řas nakreslete s pomocí tekutých linek v odstínu Argent Silver třpytivou linku.

To by ani nebyl Dior, kdyby se neobjevil alespoň malý náznak extravagance. Tentokráte se jedná o dosud nevídanou novinku – DiorShow Icepearl. Toto unikátní pero dodá řasám drobounké, průhledné krystalky, které zachycují světlo a tak rozzáří oči netušenou hrou světel a odlesků. Nanáší se po řasence a výsledek rozhodně stojí za to.

Rty jsou, vzhledem k intenzivnímu nalíčení očí, decentní. Limitovaná edice lesků na rty v podobě hrací kostky se stane klenotem vaší kabelky. Vyberte si odstín 151 Gamble on Beige, který se báječně hodí na večerní party i do kanceláře.

Slavnostní zimní líčení od Lancome se nese v duchu mrazivého zimní vzduchu, kterým proletují sněhové vločky a hřejivé atmosférou zimních svátků.

Celou svou proměnu a la Inés Sastre začněte make-upem Teint Ultra Idol. Korektorem Flash Retouche odstraníte všechny drobné nedokonalosti pleti stejně jako unavený a zašedlý vzhled tváře.

Na tváře, oči i rty si vystačíte k Palette All Over – L'Ecrin Ruban. Tato luxusní paleta v sobě ukrývá dva oční stíny, rtěnku, lesk a rozjasňovač na tvář.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud