Novoroční slevy: kyslík zdarma

Čerstvý kyslík jako odměna za nákup. Tak vypadají povánoční výprodeje v Sao Paulu. Pokud zákazníci ve zdejším obchodním centru The Paulista nakoupí za v přepočtu více jak tři sta korun, mohou strávit pět minut s kyslíkovou maskou na tváři. Zdarma.

„Mysleli jsme, že to bude předvánoční akce, na kterou nalákáme zákazníky. To se nám také podařilo. Zjistili jsme však, že o kyslík je snad ještě větší zájem v období povánočních slev, kdy praskají naše obchody ve švech ještě více než o svátcích,“ řekla ke speciální nabídce koordinátorka projektu Mariana Nevesová.

Obří kyslíková komora, vymalovaná v zářivě bílé barvě, stojí zákazníkům přímo na očích v hlavním nákupním koridoru. „Zákazníci se tu mohou v klidu posadit do pohodlných luxusních křesel, poslouchat relaxační hudbu a mezitím si v plících vyměnit škodliviny z městského vzduchu za čistý kyslík,“ prozrazuje Nevesová, která označila projekt za ojedinělý a originální v celé Evropě i Americe.

Podle slov Nevesové opouštějí lidé kyslíkovou místnost uvolněnější a příjemně relaxovaní. „Je to výborná terapie, která vám nejen prospěje po zdravotní stránce, ale uvolní i mysl,“ uvedla koordinátorka projektu listu Jornal da Tarde. Její slova potvrzuje také Adalton Germano, který novou nabídku obchodního centra The Paulista již vyzkoušel. „Bude to znít asi šíleně a směšně, ale při relaxaci se mi vybavovaly ty nejkrásnější zážitky z dětství. Kyslíková terapie mi uklidnila všechny smysly.“

Vedení nákupního centra se ovšem čistým kyslíkem nenechalo zhýčkat. Kromě něho si mohou zákazníci vybrat také kyslík s příchutí pomeranče, citronu a eukalyptu. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud