Novozélanďanka si spletla balzám na rty se vteřinovým lepidlem

Novozélanďanka si spletla balzám na rty se vteřinovým lepidlem

Volání čtyřiašedesátileté Novozélanďanky operátor na tísňové lince pomoci dlouho nerozuměl. Ozývalo se pořád dokola mumlání bez zřetelné výslovnosti. Rychlá záchranná služba ale nakonec za ženou vyjela, aby ji odvezla do nemocnice se slepenými rty. Nebohá žena si spletla balzám na rty se vteřinovým lepidlem.

Po tmě prý nahmatala tubičku a chtěla si zvlhčit rty. Když ale tekutinu nanesla, téměř okamžitě se rty spojily a nebylo možné je rozevřít bez hrozby, že si je celé potrhá.

Na místo činu v novozélandském Dunedinu nejdříve přijela policie, protože podle volání se domnívala, že o pomoc žádá svázaná oběť s roubíkem v ústech.

„Rychlá lékařská pomoc přijala hovor, ale kvůli mumlající řeči si nebyli jistí, zda se jedná o problém se zdravím, nebo volá nějaká svázaná oběť,“ potvrdil seržant Steve Aitken novinářům.

Čtyřiašedesátiletá nešťastnice si chtěla natřít opary na rtu, jenže sáhla po lepidle. To ji spojilo rty a ona musela dýchat ucpaným nosem, takže se částečně dusila.

„Mám všechny masti v šuplíku v kredenci, tak jsem vyskočila z postele a sáhla do zásuvky. Necítila jsem žádný zápach, protože jsem měla rýmu. A pak jsem si lehla do postele a už mi to došlo, co jsem si to dala na rty. Nemohla jsem do telefonu mluvit, takže jsem jim nemohla říct, kde žiju. Nemohla jsem nahlásit ani telefonní číslo,“ svěřila nešťastnice novozélandské televizi TV3.

Doporučujeme

Články odjinud