16
Fotogalerie

Nový luxusní dům Willa Smithe

Hollywoodský herec Will Smith se přestěhoval do nového luxusního domu na předměstí Philadelphie. Pojďme k němu na návštěvu.

Populární herec a zpěvák Will Smith změnil svou adresu a po letech se vrací do rodné Philadelphie na východním pobřeží Spojených států. Luxusní vila za sedm a půl milionu dolarů se nachází na západním předměstí v prominentní oblasti Villanova. Smith má dům pronajatý již od počátku ledna, kdy sem dorazila celá flotila stěhovacích aut.

Vkusně zařízený dům nehýří žádnými nesmyslnými výstřelky, přesto jeho novým nájemníkům zcela jistě nic chybět nebude. Kromě mnoha standardních místností zde najdeme posilovnu, kulečníkovou hernu, vinný sklep, bar či malé kino. Z domu je krásný výhled do okolní krajiny i na přilehlý bazén a zahradu.

Lidé z okolí, kteří se tímto stali novými sousedy slavného herce, neskrývají své nadšení. Radost jim však příliš dlouho nevydrží. Se vší pravděpodobností si Will dům pronajal pouze dočasně, kvůli právě natáčenému snímku After Earth, ve kterém obsadí jednu z hlavních rolí jeho třináctiletý syn Jaden.

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

Hledáte vhodná sportoviště, holdujete pohybu? Navštivte také kdesportovat.cz a ocviceni.cz.

Doporučujeme

Články odjinud