Nový trailer Padesát odstínů svobody: Svatba, sex i temná tajemství

Nový trailer Padesát odstínů svobody: Svatba, sex i temná tajemství

Milovnice Padesáti odstínů šedi se opět dočkají – do kin míří jeho pokračování pod názvem Padesát odstínů svobody. Vydržet ale musíte opět až do 14. února příštího roku. Trailer vám ale napoví, co se asi ve třetím díle bude dít.

Zatímco druhý díl Padesát odstínů temnoty začínal rozchodovou fází populárního páru a po celý film se Christian Grey (hraje ho Jamie Dornan) snažil svoji lásku Anastasii přesvědčit, aby se k němu vrátila, třetí díl Padesát odstínů svobody vypadá víc pohádkově a romanticky. Jak je patrné z ukázky, dojde konečně na svatbu a Aně začíná život, o jakém se jí v minulosti ani nesnilo. Drahá auta, krásné svatební šaty, luxusní svatební cesta… Ale i ve třetím dílena oba zamilované novomanžele čekají nástrahy.

Opět se na scéně objeví Christianova „učitelka“ paní Robinson (hraje ji Kim Basinger), která se mladému páru bude snažit škodit. Anastasia s ní ale rychle zatočí. Dojde i na další Christianova temná tajemství z minulosti a problémy bude dělat také Anin šéf Jack. Nebudou samozřejmě ale chybět ani žhavé erotické záběry a také se budete opět moct kochat vymakaným tělem Jamieho Dornana! A to už za návštěvu kina stojí, nemyslíte?

Doporučujeme

Články odjinud