Nymfomanka uvěznila mladého muže. Po 36 hodin ho nutila k sexu

Nymfomanka uvěznila mladého muže. Po 36 hodin ho nutila k sexu

Sedmačtyřicetiletá Němka uvěznila ve svém bytě jednatřicetiletého muže a celých 36 hodin jej nutila k sexu. Její oběti se podařilo utéct, až když nymfomanka usnula.

"Potkal jsem se s ní v autobuse. Pozvala mne do svého bytu. Bylo to peklo. Nemůžu už ani chodit. Prosím, pomozte mi," řekl muž policistům, kteří jej našli plačícího na chodníku.

Jak uvádí list Daily Mail, útočnice právě odešla z kliniky, kde se léčila ze závislosti na sexu. Léčba ale zřejmě nebyla příliš úspěšná, protože už cestou domů žena oslovila muže, kterého pak zamkla ve svém bytě a den a půl ho nutila k sexu. Její rukojmí unikl, až když konečně znavená dáma usnula. Nešťastník sebral zbytek sil a vyrazil dveře.

Není to navíc poprvé, co se tato dáma žena dopustila podobného násilí na mužích. Její první obětí byl třiačtyřicetiletý Dieter Schultz, který šel do jejího bytu sice dobrovolně, ale jeho počáteční nadšení se rychle změnilo v děs. Naštěstí se mu podařilo utéct na balkon. Z něj zavolal na policii a oznámil: "Ona se mne snaží zabít sexem. Nemůžu odtud odejít a pokračovat už taky nemůžu."

Po nedávném druhém útoku byla sexuchtivá žena přemístěna na psychiatrickou kliniku.

Terapie se ovšem zjevně nezdařila…

ČTĚTE TAKÉ:
Johny Depp randí s mladičkou Ashley Olsen

ČTĚTE TAKÉ:
Pořád se mi líbí ženy, přiznává těhotná Anna Paquin

Doporučujeme

Články odjinud