Obézní děti = obézní dospělí

16 komentářů

aveka
28. prosince • 11:52

mislím

tecca
9. listopadu • 18:50

Ahojky všechny dámy =) Zveme Vás na bezplatnou konzultaci ohledně výživy, detoxikace organismu, regulace váhy a celkové regenerace buněk k nám do studia v Praze.
V rámci akce toto sezení zdarma, oproti 550,-Kč.
Nejedná se o dietu ! Nabízíme pouze optimální výživu, s kterou se dá vyřešit všechno.Novinka: Konzultace je po domluvě možná i o víkendu! =)
Místa se rychle zaplňují, proto pište co nejdříve =)Kdo by měl zájem, napište na email : tecca@seznam.czHezkou neděli. =)

blaeberry
9. října • 23:53

Nemám sice ještě vlastní děti, ale přesto si nedovedu den bez teplého jídla představit (alespoň polívku), a tím bych také začla u zdravé výživy, u nás doma se vždycky tradovalo "polévka je grunt a maso jen špunt" a tak jsme se také stravovali, díky polévce do mě maminka dokázala vpravit i něco jako pohanku bez mrknutí oka. Hodlám se tím řídit i v budoucnu, polévky jsou raz-dva hotové, teplé do bříška a dají se v nich ukrýt potraviny pro děti takřka nepoživatelné. :-D

Halina 1
6. října • 11:01

Gaba 2 ...koukám že si spala v knihovně :-))))))))))

Kleopatra
29. září • 19:23

Souhlasím s tím, že není ani tak problém strava jako spíš celkově životní styl. Znám tolik maminek, které své dítě posadí k televizi a samy kynou třeba... no třeba na dámě ;o)
Ale vážně, co je to za dobu, když rodiny víkend tráví v supermarketu?? B-o

KO Ko ko Šanel
24. září • 13:58

Domnívám se, když pozoruji populaci, hlavně děti, že ... jsou rodiny schopné projíst celou výplatu. Střídmé, časté, jen hodnotné jídlo bez cukru a chůze s pohybem přes den, stačí \protahovací cvičení na karimatce\.

Gaba2
24. září • 11:07


Ahojky, HALIINA ta zdrava vubec neni casove narocna :o)) KIIKINA tak tyhle omacky umim, ale nevarim a deti mam zdrave a taky to teda nepovazuji za uplne zdravou stravu. Jo a hranolky delam tak 2x do mesice, ale z oloupanych brambor, nakrajenych na strouzky a hodim na ne trochu olivoveho oleje a hodim do trouby.....takze ty hranolky mam zdravejsi nez ty tvoje omacky. :o) VERYS uz jsi nekdy koukala do kucharky?? Testoviny, ryby, salaty, ovoce + zelenina, drubezi maso??? Jo a jinak proc se musi stale varit?? I dite muze mit studenou kuchyni. My nekdy mame k obedu jen syrovou zeleninu, nebo jen ovoce a taky jsou spokojeni.

Haliina
18. září • 8:20

myslím, že tady vůbec nejde o rajskou , svíčkajdu.....ale o zdravou a nezdravou kuchyni. Ta zdravá je více časově náročná a ta nezdravá zase stojí víc peněz. Důležité je, " čím " chtějí rodiče své děti krmit. V dnešní přechemizované době je to víc než jasné. Dnes se jen málokdo zabývá tím, čo svým dětem do úst dávají.A ti co o tom přemýšlí posílám dík :-)
Ty ostatní na to doplatí.

Clare
17. září • 22:10

No to si myslím, děti totiž odkoukají většinu věcí od rodičů, nejen ty stravovací návyky. A právě proto by si rodiče měli dát pozor na to, co a jak se stravují. Řešit stravu dovozem domů či zajít do nějakého fastfoodu ... to jsou ty nejlepší předpokladu pro obezitu. Rodiče by měli naučit své děti především snídat! Najít si ráno těch svých 5 minut. Celozrnné cereálie, jogurt či mléko a kousek nakrájeného ovoce. to je start do nového dne. Nejen, že nastartuje metabolismus, ale i udrží dítě v poroznosti a pomalu si tak nenásilně navyká na zdravé stravování !!!

nenyso
17. září • 17:05

Rajskou i jiné omáčky dětem vařím,jen je dělám zdravější a odlehčenější a ne pořád,taky milují třeba kuřecí,krůtí,někdy i vepřové kousky v zelenině.

verys
17. září • 15:08

Když jim nedáte tu koprovku, nebo rajsou..ani ty nezdravé hranolky,to by mě zajímalo, co teda jedí???

Harpie
17. září • 13:52

Souhlasím s REbeCOU i Kiikinou,dětem vařím stejná jídla jako naše maminky i babičky,pouze omezuji živočišné tuky.Panečku,ti se olizují,až za ušima.Dále máme v jídelníčku ovoce i zeleninu a dostatek pitného režimu,nikoli sladké limonády.Navíc dostatečně sportují,odmalička je k tomu vedu.Občas zhřešíme-čokoládou,zmrzlinou,zákusky,ale v malé míře.Vše je o výchově a myšlení už odmala.

REbeCA
17. září • 12:52

Co to tady mluvite??moje deti to jedí a rady/kopr,svič,rajskou/a rozhodne obezni nejsou...ono je to i o pohybu!!!

lilithheta
17. září • 11:55

Kiikina: To mi připadá jako míchání jablek s hruškama. Já taky neumím koprovku nebo rajskou (a ani se to nemíním učit), ale děti bych rozhodně necpala hranolkama. Myslím, že výživová hodnota u těch vašich klasických jídel a fast foodu je přibližně stejná.

nenyso
17. září • 11:00

Koprovka a svíčková,to je tedy zdravá kuchyně...

Kiikina
17. září • 7:56

No ani se nedivím v dnešní době, kdy matky skoro ani nevaří, že děti jsou obézní. Mnoho matek skoro dnes ani vařit klasick jídla, jako je třeba koprovka, rajská, nebo svíčkova, neumí.
Strčí raději do trouby hranolky a nalijou dítěti Kolu. Hlavně, že mají od nich klid.

Doporučujeme

Články odjinud