Objevte až 72hodinovou hydrataci pleti díky síle vitaminu D

Objevte až 72hodinovou hydrataci pleti díky síle vitaminu D

Věděli jste, že dehydratace pleti může být způsobena její oslabenou ochrannou vrstvou? Je to právě vitamin D, který pomáhá tuto vrstvu pleti posilovat, aby byla schopna v sobě udržet potřebnou hydrataci.

Nedostatečně hydratovaná pleť se může projevovat předčasnými známkami stárnutí. Než však sáhnete po omlazujících sérech, zkuste se zamyslet, kdy jste vaší pleti dali pomyslně pořádně napít za použití kvalitního hydratačního krému. 

Exkluzivní technologie v novém krému Anew

Avon proto přichází s inovativním hydratačním krémem pro všechny věkové kategorie, neměl by tedy chybět v každodenní rutinně všech, co o svoji pleť chtějí správně pečovat. Novinka značky Anew s názvem Hydra Pro Vita-D aktivuje denní dávku vitaminu D díky exkluzivní technologii Pro Vita-D. Aktivace vitaminu D napomáhá pleť nejen hydratovat, ale hydrataci v pleti také uzamknout, což vede k vláčnější, hladší a mladistvěji vypadající pleti.

Nový hydratační krém doporučuje i dermokosmetička Eva Přibylová: „Vitamin D pomáhá urychlovat obnovu pokožky. Příznivě ovlivňuje obranné procesy pleti před ultrafialovým zářením a jinými škodlivinami vnějšího prostředí. Vitamin D je perspektivní v kosmetické prevenci, neboť je nutný ke zpomalení procesu předčasného stárnutí, a měl by proto být součástí denní péče o vaši pleť. Při pravidelném používání významně pomáhá hydratovat suchou pleť a viditelně ji rozjasňuje. Kromě toho také podporuje obranyschopnost pokožky a působí hojivě na pleť s aknózními projevy. V neposlední řadě stimuluje tvorbu kolagenu a snižuje viditelnost pigmentových skvrn.”

Krém je v nabídce Avon k dostání od 1. 6. 2021, můžete objednávat na www.avon.cz nebo u vaší Avon Lady.

Anew Hydra Pro Vita-D, 50ml, 520,00 Kč

Anew Hydra Pro Vita-D.jpg

Bronzový look jako od moře

Nechcete svou pleť hned trápit agresivními slunečními paprsky po tom, co se vám povedlo ji dostatečně hydratovat a vyživit? Ale chcete mít zároveň přirozený opálený vzhled jako od moře? Věřte, že to jde i bez slunce! Avon přichází se žhavou letní novinkou v podobě rozjasňujícího bronzujícího gelu na tvář a tělo. Ten pokožku dokonale rozzáří a dodá jí pomyslný polibek slunce. Pro večerní příležitosti můžete svůj opálený vzhled podtrhnout navíc svůdným pohledem díky nové paletce očních stínů Radiant Rose s teplými bronzovými a narůžovělými tóny. Nemusíme tak smutnit, že nám pandemie stále komplikuje cestu k moři, look jak z exotické dovolené můžete mít i tak!

Bronzující gel na tvář a tělo, 100ml, 299,00 Kč

Rozjasňující bronzující gel na tvář a tělo.jpg

Paletka očních stínů Radiant Rose, 499,00 Kč

Paletka ocnich stinu Radiant Rose.jpg

Šťavnatý ovocný koktejl ve vaší koupelně

Oblíbené pěny do koupele značky Avon přináší další ovocnou novinku, která z obyčejné koupele udělá šťavnatý voňavý koktejl. V červnovém katalogu najdete oblíbenou vůni Green Apple, tedy zelené jablíčko. Povznášející příjemné tóny čerstvě ukousnutého zeleného jablka okamžitě probudí vaše smysly a zanechají pocit svěžesti. Pozor, vůně je vysoce návyková!

Pěna do koupele Green Apple, 1000ml, 219,00 Kč

P─Ťna do koupele Green Apple-1.jpg
avon-logo-watchmenow.jpg

Doporučujeme

Články odjinud