Obklopte se kameny! Růženín pomůže při astmatu, měsíční kámen zase při stresu

Obklopte se kameny! Růženín pomůže při astmatu, měsíční kámen zase při stresu

Jsou krásné, cenné a dokážou uzdravit z nejrůznějších nemocí. Kromě toho vás zbaví stresu a zlosti nebo pomůžou, abyste se zbavili negativních myšlenek a získali novou energii. Které se vám budou doma hodit?

Jak s kameny pracovat

Pamatujte, že drahé kameny energii vyzařují, ale taky pohlcují. Než si tedy kámen dáte pod polštář nebo do kabelky, nejprve kámen očistěte, ideálně tak, že ho dáte do sklenice s vodou, do které přidáte lžíci soli. Pak vodu s kamenem zamíchejte a nechte přes noc venku (klidně i na balkoně). A kdy a kde se dají kameny použít? Záleží jen na vás, pole působnosti je široké.

Pokračování 2 / 10

Astma a dýchací potíže

Máte časté záněty průdušek, nebo dokonce astma? Pak s sebou neustále noste růženín nebo si ho dejte i pod polštář. Brzy se vám uleví.

Pokračování 3 / 10

Bolesti hlavy a migréna

Trpíte často bolestmi hlavy kvůli stresu, který zažíváte? Pak noste náhrdelník z hematitu. Opět platí, nezapomeňte ho nejprve vyčistit!

Pokračování 4 / 10

Získání energie

Chybí vám elán a potřebujete dodat palivo v podobě nové energie? Pak noste co nejvíc stříbrných šperků. Stříbro vede energii a hodně vám jí dodá.

Pokračování 5 / 10

Dostatek peněz a finanční stabilita

Chcete si udržet v peněžence (a na účtu) dostatek financí? Noste s sebou opály nebo si dejte do peněženky krevel.

Pokračování 6 / 10

Odstranění problémů

Honí se vám hlavou nejrůznější problémy a trable, kterých se potřebujete zbavit? Vezměte si akvamarín. Přitom si představujte, že je vaše mysl čistá a jasná, že problémy odletěly pryč a absolutně nic vás netrápí.

Pokračování 7 / 10

Domov bez hádek

Kdo by nechtěl, aby se se svými blízkými nehádal. Jaký kámen vám v tom pomůže? Růženín a ametyst. Pro dobrý tok energie dejte kameny na místo, kde se rodina schází nejčastěji, takže třeba do kuchyně nebo obývacího pokoje.

Pokračování 8 / 10

Prevence před nehodami a neštěstím

Nejlepší kámen, který vás ochrání, je karneol. Opláchněte ho dešťovou vodou, pak ho vezměte do obou rukou a představujte si, kde nejvíce potřebujete ochranu. Pak ho noste pořád při sobě.

Pokračování 9 / 10

Kámen na nespavost

Nemůžete usnout nebo se často budíte? Pod polštář si dejte do ponožky ametyst s kapkou levandulového éterického oleje. Budete pak spát celou noc.

Pokračování 10 / 10

Stres

Nevíte, kam dřív skočit, a jste neustále pod tlakem a ve stresu? Nejlepším pomocníkem proti stresu je měsíční kámen, který byste měli nosit ve dne i v noci celý týden na krku. Stres by měl do několika dnů zmizet. Pokud by se vrátil, postup zopakujte.

Doporučujeme

Články odjinud