Obří asteroid zasáhne Zemi 21. září. Hrůzné proroctví řeší i NASA!

Obří asteroid zasáhne Zemi 21. září. Hrůzné proroctví řeší i NASA!

Ve Spojených státech se šíří nové proroctví o konci světa. Armagedon přijde za tři týdny! Poplašná zpráva vyvolala takovou paniku, že se jí začala zabývat i NASA.

Na katastrofické scénáře je lidstvo zvyklé. „Nejdůvěryhodnější“ zpráva o konci světa z poslední doby se šířila v roce 2012. Apokalypsa měla přijít podle mayského kalendáře 21. prosince. Přestože neexistovaly žádné relevantní vědecké podklady pro toto tvrzení, fáma vyvolala celosvětovou paniku.

Nyní se podobná hysterie odehrává v Americe, obzvláště pak na území USA.

Vizionář Efrain Rodriguez tvrdí: „Přiletí obří asteroid. Spadne do Atlantského oceánu, vyvolá silné zemětřesení a třísetmetrové tsunami. Zcela zničena bude Jižní a Střední Amerika a východní pobřeží Spojených Států.“

Charismatický vizionář svou teorii opírá o zatmění Měsíce, po kterém má přijít několik úplňků předznamenávajících blížící se konec. Zprávu Rodriguezovi prý zprostředkoval sám Bůh, dokonce mu prý vyjevil, že zemětřesení dosáhne nejvyššího stupně Richterovy stupnice.

Katastrofickou teorií o soudném dni samozvaný věštec vyvolal takové šílenství, že se k samotnému případu rozhodla vyjádřit i americká vesmírná stanice NASA.

„Neexistuje žádný důkaz o tom, že by asteroid či jakýkoliv jiný vesmírný objekt byl na kolizní trase se Zemí. Ve skutečnosti nemá žádný nám známý objekt reálnou šanci trefit Zemi v příštích sto letech,“ oznámil vědecký výzkumník Paul Chodas.

Přestože vědci teorii radikálně popřeli, existuje stále mnoho lidí, kteří v nesmyslné proroctví věří, nakupují zásoby a na soudný den se intenzivně připravují.

Zdroj: www.TN.cz

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud