Obřízka a kondomy snižují rozvoj bradavic na genitáliích

22 komentářů

lukon4485
14. ledna • 21:57

www.obrizka.nazory.cz

lukon4485
14. ledna • 21:57

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/7909-problemy-s-obrizkou.htmlV tomto článku musím nesouhlasit s několika věcmi.
-Myji se poctivě každý den a přesto jsem občas trpěl plísněmi.
Obřízka mi citlivost žaludu nesnížila, přičemž o něco déle vydržím.Že je blbost dělat obřízku preventivně to tedy souhlasím.

lukin
20. prosince • 14:42

no ja newim

lukon4485
29. září • 19:58

Já můžu moc dobře srovnat sex i běžný život s předkožkou i obřízkou. Sex po obřízce je jednoznačně pro obě strany (alespoň u nás doma) mnohonásobnně lepší. A nemluvím o tom krásném pocitu volnosti který je s obřízkou a holením spojený. Lidé se jen brání něčemu co neznají proto se jistě bojí obřízky a mnoho lidí ne např. neholí. Obřezán jsem sice jen půl roku a holím se 3 roky ale vím moc dobře o čem píši. Předčasná ejakulace je u volné obřízky klidně možná protože se předkožka dostává přes žalud, a přesně to je, jak jsem zjistil, hlavní, možná i jediný důvod předčasné ejakulace.

Dominik
24. února • 9:34

Myslím si, že vše směřuje k tomu, aby moderní muž byl vyholen a obřezán. Jak chlupy, tak předkožka již nejsou pro muže potřebné. V dávných dobách, kdy muži pobíhali v přírodě nazí, chránili je chlupy a předkožka před poraněním. Dens již toto není potřeba, a proto si muži postupně osvojují holení a obřízku. Jsem obřeznán a holím se již třicet let, takže vím, o čem mluvím.

karel
28. září • 19:44

Karel 28.9.2008 Matka mě zavedla k lékaři až v mých 12 letech,protože jsem měl problémy s předkožkou. Pobyl jsem si týden v dětské nemocnici a je to daleko lepší být obřezán.

Arnold
13. února • 0:01

Já mám obřízku od malička.A nestežuju si.Ale nevim jak je to s kondomy.Ted sem na to narazil.Protoze pry v kondomu nesmi byt vzduch ve spicce.Ale kdyz ji tam nemam?Tak jak se to dela u obrizky??

Odpůrce
25. května • 15:09

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/7909-problemy-s-obrizkou.html

Jaroslav
27. října • 19:15

Milé dámy, dovoluji si napsat pár řádku na téma obřízka penisu.
Ocitl jsem se na těchto stránkach úplně náhodou - miluji INTERNET, a věím, že vás bude zajímat názor muže, kterému obřízku dělali v 18-ti letech. Dnes je mi 43 a pohlavní styk jsem neměl nikdy bez obřízky, tak nemohu posoudit jaké to je tak i tak. Pokud se jedná o styk, tak jedině s kondomem, protože bez něj "to" příjde hned. Moje partnerka je také spokojená a už si na to zvykla. To jenom tak k tomu přecitlivení. A co se týka hygieny, každý večer ve sprše na to myslet nemusím. Taky jsem si zvykl, že na nudapláži víc "pokukují", ale jinak pohoda. Pokud vás budou zajímat jěště nějaké informace, mohu napsat. A nakonec: "Obřízku určitě ano".
Jaroslav

Slavinka1
14. října • 13:40

pro FieroGt
zdravim Te...
nekde je problem,muj mail pro Tebe se mi vcera vratil zpet S.

Hel
14. října • 10:21

Tohle by si mel rozhodnout chlap sam.V pripade nejakych zdravotnich obtizi v mladi rodice toho chlapecka.Tvzeni ze obrezany penis vypada lepe,voni a dele vydrzi mi pripada stejne nechutne jako duvody proc se dela zenska obrizka.A co se tyce "prebytecne" kuze,od neceho tam asi je,kdyz se s ni clovek narodi.A uprimne- me to bavi ji v ramci predehry pretahovat a rekla bych ze vetsine normalnim,zdravym chlapum to dela dobre.

Fierogt
13. října • 17:40

Pro Slavinku :
Tak Slavko, muzeme si vymnenit e-mail adresy.
yantze_7@hotmail.com
FieroGt

slavinka
13. října • 14:45

Pro FieroGt
Zdravim Te ...jsem rada,ze se ozvala zena a ze ma stejny nazor jako ja.
Ziji v U.S.A. a Ty v Canade...nemas chut si se mnou psat pres emailovou postu?
Ja bych rada....Slavka

FieroGt
13. října • 14:23

Dobry den vsem!
Prihlasila jsem se, abych pridala take muj nazor na obrizku penisu.
Ziji v Kanade, je pravda, ze obrizka byla ne automaticka, ale na pozadani. Kdyz se mi narodil syn, nechala jsem nu obrizku udelat, proc?
Syn me pritelkyne ve 4 letech si vytrpel,'prebytecna' kuze se mu prilepila na penis mel z toho zanet a obrizce se nevyhnul,s tim rozdilem, ze si na to urcite pamatuje. Kdezto dvou, nebo tri denni miminko o nicem nevi.
Souhlasim se Slavinkou, obrizka dela krasne, rovne penisy. Hygiena je lehka, protoze pod kuzi se udrzuji veskere bakterie, coz se nemuze u obrizky stat. Muz pri milovani vice vydrzi, coz je dobre pro nas, damy. Mam pochopitelne i osobni zkusenosti a i ja davam prednost obriznutemu penisu. Samozrejmne, ze nekdy je napojeny na 'vola' a potom puvab neni zadny.
Byla bych take pro obrizku, ale na pozadani.
Pekne pocteni!

Beth
12. října • 9:38

slavinko, není "Česko" půvabné, tomu věř :-)) ale že tady nežiješ, tě omlouvá :-)) a k tématu bych řekla, ať se vyjádří spíše muži, já žádného s obřízkou neznám ...

slavinka
11. října • 22:20

Pro Beth...Pokud jsem se Te dotkla tim Ceskem,tak se omlouvam...neziji tam uz delsi dobu a Cesko pouzivam nejcasteji...kdyz uz musim spisovne,tak Ceska republika/ale je to moc dlouhe.
Nahodou to Cesko je ale puvabne...ne?
Ale o tomhle se prece nediskutovalo...zdravim slavka

Beth
11. října • 15:16

slavinko, no pokud to chceš jen v nějakým Česku, tak je mi to jedno :-)) to je někde jako Čečensko ?

REbeCA
10. října • 18:43

ZAJIMALO BY ME A CHTELA BYCH POZNAT TY MUZE ,KTERI MAJI SEX 30XDENNE,TO JSOU NEJACI PROFICI NE??JINAK OBRIZKA SI MYSLIM VELICE DOBRA VEC Z HLEDISKA HYGIENY!

slavinka
10. října • 17:43

Zdravim...tak to je tedy tema...kvuli kteremu jsem se svizne zaregistrovala,at muzu prispet svymi postrehy,nazory...i zkusenostmi.
Uvidite,ze o obrizce nemusi psat jen muzi.
Upozornuji vsechny,ze to jsou me nazory,se kterymi nemusi nektere zeny/treba i muzi/ souhlasit.
Co se tyka meho milostneho zivota...nechtela bych,nesnesla bych,nechutnal by mi...muz,ktery NEMA obrizku.
Je pravdou to,ze pokud jsem takoveho muze nepotkala,nevedela jsem jake to ma vyhody.
Ted ho mam a drzim se ho jako kliste,je to nejfantastictejsi milenec...bez prehaneni.
Neni to zadny mladik,take neni zadny sexy krasavec,ma 44 let,jsme spolu sest let a me privadi v posteli stale k naprostemu vytrzeni.
A ted k veci...on ma provedenu obrizku jiz od ditete.Uz na pohled se mi jeho penis libi,zadna zbytecna kuze navic,cely zalud je stale obnazen,je cistounky a vonavy.Tim,ze je zalud obnazen a otira se neustale o spodni pradlo,stava se mene precitlivelym...to znamena,ze muz se vydrzi dele milovat.
Neznamena to ale,ze jeho zalud je mene citlivy,ze on pocituje mensi vzuseni.To v zadnem pripade...vzruseni je stejne silne,jen on se muze vice ovladat diky tomu.
V Americe jiz malym chlapcum delaji obrizku a ja to schvaluji...melo by se to zavest i v Cesku.
O miminka chlapecky maji maminky zvysenou pozornost a peci o jejich penisek...takzvane pretahovani kuzicky,aby nezarostla.Synovi jsem pretahovala kuzicku a presto nastal problem...vim,kolik stresu/i bolesti/by odpadlo,kdyby se obrizka provadela autamaticky par mesicu po porodu.
Kdyby se hlasovalo,zda obrizku ano,nebo ne...budu ja prvni,ktera bude volat ANO.
Dekuji za trpelivost pri cteni meho dlouheho prispevku Slavka

Alex43
10. října • 15:45

Z hygienické stránky jo,ale nevím jak může obřízka zabránit infekci HPV?

Johnová
10. října • 13:25

docela zajímavé téma

Ivulenka
10. října • 6:41

Obřízka u mužů mi silně připomíná kupírování uší a sekání ocásků u pejsků.

Doporučujeme

Články odjinud