OC Letňany připravilo na září bohatý program pro děti

OC Letňany připravilo na září bohatý program pro děti

Akce Měsíc prázdnin navíc nabídne vystoupení Michala Nesvadby a Magdy Reifové z Kouzelné školky, pohádku Míšy Dolinové a kapelu Pískomil se vrací.

Letošní prázdniny překypovaly krásným počasím a pro všechny děti byly plné nezapomenutelných zážitků. Proto bude návrat do školních lavic opravdu nesnadný. Obchodní centrum Letňany připravilo na celý měsíc září bohatý program v rámci akce Měsíc prázdnin navíc, díky kterému bude návrat ke školním povinnostem o poznání veselejší.

Program odstartuje 1. září. V tento den je připravena zábava v podobě dětské diskotéky pod vedením animačního týmu a také hraná pohádka. Také sobota 5. září bude pohádková, oblíbená televizní rosnička Míša Dolinová se objeví v hlavní roli představení se školní tématikou společně s mladou hereckou hvězdou Ladislavem Ondřejem (známým ze seriálu Ordinace v růžové zahradě). Sobotní program nabídne také setkání s populární herečkou Simonou Stašovou a Manolitem. Ten je hlavním hrdinou španělské dětské knižní série, jejíž třetí díl vyjde již brzy pod názvem Frajer Manolito. Nedělní program bude plně v režii oblíbeného moderátora Michala Nesvadby (6.9.), který baví malé a velké již přes 30 let.

V sobotu 12. září proběhne autogramiáda oblíbených dětských moderátorů z pořadu Wifina, kteří si se svými fanoušky rádi popovídají a také vyfotí. Pro maminky jsme připravili módní přehlídku plnou trendů pro podzimní sezonu. Na víkend připadá Mezinárodní den čokolády, proto se jí budou v OC Letňany věnovat po celou neděli (13.9.). Čokoládu budou děti ochutnávat v různých podobách, dozví se něco více o její historii a také z ní vytvoří obrázek!

Tipy na rychlé a zdravé školní svačinky představí program víkendu 19. - 20. září. Děti budou moci po oba dny vyzkoušet, jak si chutnou svačinku připravit za pár minut. Samozřejmě nebude chybět ani ochutnávání :-)

Poslední zářijový víkend bude plný písniček. V sobotu (26.9.) se na děti těší Magdalena Reifová, oblíbená moderátorka pořadu Kouzelná školka, která si přijde s dětmi zazpívat. O den později (v neděli 27.9.) děti roztančí správňácká parta Pískomil se vrací, která zahraje písničky ze svých dvou vydaných alb.

Poslední den programu ve státní svátek 28. září nabídne malý výlet do historie. Prostor obchodního centra se změní ve středověké kolbiště, bude k vidění historický šerm a děti si také vyzkouší střelbu z luku. Maminky se nemusí bát, bezpečnost dětí bude maximálně zajištěna. Animační tým pro děti připraví tématickou diskotéku plnou písniček z populárního filmu Ať žijí duchové.

Každý den bude doplněn o mnoho dalších aktivit jako například malování na obličej, trampolínu, skákací hrad, deskové hry, soutěže o ceny, focení a mnoho dalšího. Těšíme se na Vás v OC Letňany!

Program probíhá vždy mezi 12:00-17:00. Pro více informací sledujte www.ocletnany.cz!

Doporučujeme

Články odjinud