Ochucené margaríny na sladko i naslano chutnají skvěle: Jak si je vyrobit doma?

25. 6. 2021
Ochucené margaríny na sladko i naslano chutnají skvěle: Jak si je vyrobit doma?
Chcete své kulinářské umění povznést na vyšší úroveň? Jde to velmi snadno! Stačí jen z obyčejného margarínu vykouzlit pochoutku, která obohatí každé grilování či snídani. Ochucené margarín si navíc zvládnete vyrobit sama doma. Jak na to?

Margarín s čerstvými bylinkami

Ingredience:
Margarín 200 gramů
Větší špetka soli

Margarín můžete kombinovat s vašimi oblíbenými bylinkami. My jsme použili:
1 lžíce pažitky
1 lžíce petržele
1 lžíce libečku
1 lžička tymiánu
1 lžička saturejky

Klepněte pro větší obrázek

Všechny ingredience spolu důkladně utřete dohromady a vzniklý margarín dejte chladit do ledničky. Skvěle se hodí na pečivo.

Tip! Pokud chcete bylinkový margarín trochu barevný, můžete do něho přimíchat například kvítka lučního jetele, květy mateřídoušky nebo popence. Kombinacím se meze nekladou.

Jak si vyrobit domácí margarín? Podívejte se na video:

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

V práci jste jedničky a kolegové si vás opravdu považují. Nyní se na vás mohou obrátit o radu a vy je neodmítnete. Tak by měla spolupráce fungovat, což ocení i nadřízený, který má oči…