Ocitněte se v nákupním ráji, a to přímo v centru Prahy!

Ocitněte se v nákupním ráji, a to přímo v centru Prahy!

Sníte o místě, kde si budete moci vybrat luxusní značkové modely dámské i pánské módy až s 80% slevou? Snílci mohou snít dál, vy si ale své přání splňte! Kdy a kde?

Do 20. června 2013 ve Fashion Outletu , který je na omezenou dobu vždy dočasně otevřen v pražské ulici Salvátorská 8. Ohákněte se do značkového za zlomek ceny!

Pokud si pečlivě vybíráte oblečení a dobře víte, že značkový kousek může váš outfit posunout o pořádný level výš, pak je pro vás nabídka Fashion Outletu tím pravým ořechovým. Vybírat zde totiž můžete nejen z řady těch nejlepších světově proslulých značek, jako je například Lagerfeld, Patrizia Pepe nebo Marc Cain, ale také z mnoha trendy kousků – ať už chcete kalhoty, šaty, sukně, nebo trička. Máte možnost obléknout se od hlavy k patě. Luxusně a přitom levně.

Návštěvy Fashion Outletu v Salvátorské nebudete litovat. Seženete zde například značková trička, která je možné koupit od 350 Kč, džínsy od exkluzivních 550 Kč, oblekové košile již od 990 Kč, saka od pouhých 1 000 Kč a další. Nižší ceny skutečně jinde nenajdete.

Navíc budete moci těsně před sezónním uzavřením Fashion Outletu využít finálního výprodeje, který ceny u vybraného zboží dostane na historicky nejnižší možné sumy. Neváhejte, Fashion Outlet bude otevřený pouze do 20. června 2013 včetně . Další možnost neuvěřitelných slev se naskytne zase až na podzim!

Fashion Outlet , Salvátorská 8, Praha 1 (na zazvonění, prostory v přízemí domu, průchod chodbou). Otevřeno: Po – Pá 14.00 – 19.00 hod, So – Ne 12.00 – 18.00 hod. www.luxusniznackylevne.cz

Doporučujeme

Články odjinud